Fotografia

Rikrijoni momentin
kur ratë në dashuri

Për Ditën e Shën Valentinit, fotografoni fotot tuaja të historisë së dashurisë #meGalaxy.

Një kolazh i dy çifteve që rikrijojnë momente të ndryshme në historitë e tyre të vërteta të dashurisë.. E para, një grua dhe një burrë që shikojnë njëri-tjetrin nga një perde dushi me printim me bimë. E dyta, një grua dhe burrë që bëjnë një selfie në një kopsht skulpturash me gojën e hapur. Ajo po mban një kaush akulloreje drejt kamerës ndërsa një shkëmb në sfond duket sikur qëndron në majë të kaushit në plan të parë. E treta, një burrë dhe një grua qëndrojnë, krah për krah para një shtëpie. Ata të dy janë veshur me të kuqe dhe me syze dielli dhe shalle të kuqe për flokët. E katërta, një grua dhe burrë bëjnë një pozë vallëzimi para një gardhi të veshur me vargje dritash të ndezura. E pesta, një burrë qëndron prapa një gruaje përpara një sfondi të rrethuar me pemë. Ata të dy mbajnë mollë në sy si dylbi. Dhe e fundit, një burrë dhe grua shikojnë njëri-tjetrin përpara një shkurreje me lule jashtë. Burri mban një lugë ndërsa gruaja mban një pirun në njërën dorë dhe një pjatë me vafer me fruta në dorën tjetër. Një kolazh i dy çifteve që rikrijojnë momente të ndryshme në historitë e tyre të vërteta të dashurisë.. E para, një grua dhe një burrë që shikojnë njëri-tjetrin nga një perde dushi me printim me bimë. E dyta, një grua dhe burrë që bëjnë një selfie në një kopsht skulpturash me gojën e hapur. Ajo po mban një kaush akulloreje drejt kamerës ndërsa një shkëmb në sfond duket sikur qëndron në majë të kaushit në plan të parë. E treta, një burrë dhe një grua qëndrojnë, krah për krah para një shtëpie. Ata të dy janë veshur me të kuqe dhe me syze dielli dhe shalle të kuqe për flokët. E katërta, një grua dhe burrë bëjnë një pozë vallëzimi para një gardhi të veshur me vargje dritash të ndezura. E pesta, një burrë qëndron prapa një gruaje përpara një sfondi të rrethuar me pemë. Ata të dy mbajnë mollë në sy si dylbi. Dhe e fundit, një burrë dhe grua shikojnë njëri-tjetrin përpara një shkurreje me lule jashtë. Burri mban një lugë ndërsa gruaja mban një pirun në njërën dorë dhe një pjatë me vafer me fruta në dorën tjetër.

E keni menduar ndonjëherë përsëri atë moment kur keni mbyllur sytë për herë të parë? Pavarësisht nëse ai çast romantik shkaktoi emoji me sy me zemra ose një lidhje graduale që u rrit pak e nga pak me kalimin e kohës, ne duam të shohim një rindezje të historisë suaj të vërtetë të dashurisë përmes fotove të fotografuara rishtas.

Për të ndezur pak frymëzim, ne ftuam dy çifte të rijetonin ditët e tyre të këndshme dhe të çuditshme të njohjes dhe përparimit të marrëdhënies duke përdorur Galaxy S21. Nuk keni person të zemrës? Mos u shqetësoni. Reflektoni për kohën kur keni takuar gjysmën tuaj tjetër (shokun e ngushtë, kafshëzën tuaj ose tjetër!) dhe rikrijoni historinë tuaj vizuale të dashurisë #meGalaxy.

Walis dhe Fletcher

Një burrë dhe grua ulen së bashku në një stol, duke buzëqeshur në kamera. Ka bimë sukulente dhe qirinj të ndezur para tyre mbi një tavolinë xhami. Bimët tropikale i rrethojnë ata në sfond. Një burrë dhe grua ulen së bashku në një stol, duke buzëqeshur në kamera. Ka bimë sukulente dhe qirinj të ndezur para tyre mbi një tavolinë xhami. Bimët tropikale i rrethojnë ata në sfond.

Walis dhe Fletcher natyrshëm u bashkuan përmes një dashurie të përbashkët për xhinset e zeza të ngushta, çizmet e larta Chelsea dhe fotografisë. Ndërsa marrëdhënia e tyre ndoqi një udhëtim më të gjatë të pazakontë si kolegë që u bënë miq e më pas të dashur, niveli i komoditetit dhe marrëzia e tyre me njëri-tjetrin mbetën të pandryshuara. Shkoni në prapaskenë për të parë se si ata i regjistruan kujtimet e tyre të hershme së bashku dhe shikoni këshillat e tyre për të bërë fotografinë e duhur.

4

Camille dhe Darnell

Një burrë dhe një grua bëjnë një selfie së bashku ndërsa buzëqeshin me gojën hapur. Burri mban syze dielli dhe po ia bën me dorë kamerës. Gruaja po mban para kamerës një pjatë me vafer të mbushura me fruta. Ata janë duke qëndruar përpara një shkurreje me lule jashtë. Një burrë dhe një grua bëjnë një selfie së bashku ndërsa buzëqeshin me gojën hapur. Burri mban syze dielli dhe po ia bën me dorë kamerës. Gruaja po mban para kamerës një pjatë me vafer të mbushura me fruta. Ata janë duke qëndruar përpara një shkurreje me lule jashtë.

Nuk u desh shumë që Camille dhe Darnell të takoheshin jashtë IRL-së pasi ndanë të qeshura mbi profilet e takimeve online të njëri-tjetrit. Ajo që filloi si një takim mëngjesi për vafer përfundimisht u shndërrua në një seancë lidhjeje 16-orëshe mbi artin, më shumë ushqim, vallëzim, shikim filmash dhe me të qeshura derisa u dhimbnin faqet. Shikoni se si ata i dokumentuan fillimet e tyre dhe gjeni më shumë këshilla bonus për të fotografuar fotografitë e historisë suaj të dashurisë.

4

Regjistrojeni më mirë sesa e mbani mend

Ditën e Shën Valentinit, rishikoni ato kujtime epike dhe rikrijoni ato me rezolucion shumë të lartë në telefonin e ri Galaxy S21.

Lexoni më pas këto histori