Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Suodatuksen tulokset

5 of 17 Ratkaisut SM-G389F ‎(SM-G389F)‎
{{loadedCount}} of {{totalCount}}

Lataa Manuaali

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS