Играње игри

Било да си љубопитен за VR(Виртуелна реалност) или за ловење инспирација за игри, тука ќе пронајдеш многу идеи и совети.

Играње игри

Како HDR го менува
начинот на играње игри

Дали телевизорот се оштетува од доцнењето на екранот?

More
Млад човек игра игра на QLED-телевизор. Играчите може да имаат комплетно искуство при играњето со неговиот голем екран и 4K-квалитет на сликата со HDR.

Најново

Го претставуваме
QLED 2019

Со Samsung QLED Q900R телевизорот, ќе уживате во сликите кои се толку реални што изгледа дека излегуваат од екранот. Исто како во вистинскиот живот.