Забава / Играње игри

За големата игра треба супер голем телевизор

Поголем екран. Пореално доживување

Широк приказ на удобна дневна соба осветлена со дневна светлина од прозорецот. Супер голем телевизор е обесен на ѕидот. На екранот, маж ужива во сурфањето.

Големите игри заслужуваат голем екран. Зарем има ли подобар начин да ги гледате најважните натпревари на годината од гледањето на супер голем телевизор? Со екран поголем од 75 инчи, овие телевизори ќе ви овозможат да се чувствувате како да сте на трибините. Без разлика дали сакате QLED или премиум UHD, со најголемите телевизори на Samsung се впуштате во акција и возбудата достигнува ново ниво.

5 мажи седат околу масичка со грицки и пијалаци и гледаат фудбал на телевизор со голем екран. Супер големиот телевизор е најдобриот телевизор со голем екран за гледање спорт.
1

Телевизорот со голем екран ќе ве остави без здив

Секоја година телевизорите на Samsung стануваат поголеми, а дизајнот со тенка рамка овозможува максимална големина на екранот. Со телевизорот со голем екран на Samsung, вие и вашето друштво потполно ќе се задлабочите во тоа што го гледате.

Поглед од птичја перспектива на удобна дневна соба со сиви нијанси. Маж седи на кауч и гледа прекрасна ноќна градска глетка на екранот на супер голем телевизор
QLED-телевизор на Samsung
QLED-телевизори

-- Функција Direct Full Array Elite (Q9)
- Ultra Black Elite (Q9)
- Q HDR Elite
- 100 % волумен на боја

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
2

Сè оживува со QLED-телевизорите

Екранот QLED нуди до 88 инчи на неверојатна боја и осветленост и е оптимизиран за живописни слики и остри детали. Па така, кога ја гледате вашата екипа, прецизните контроли за заднинско осветлување на Q9 ќе создадат изразит контраст и остри линии за да ви прикажат неверојатно веродостојна слика. Намалениот отсјај на екранот исто така ќе ви помогне удобно да гледате дење или ноќе, па полесно ќе се внесете во играта.

QLED-телевизор на Samsung
QLED-телевизори

-- Функција Direct Full Array Elite (Q9)
- Ultra Black Elite (Q9)
- Q HDR Elite
- 100 % волумен на боја

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Раце држат конзола за видеоигра и играат борбена симулација на супер голем телевизор. Премиум UHD-телевизорот на Samsung со мало доцнење на влезниот сигнал овозможува најдобро искуство при играњето игри.
Премиум UHD-телевизор на Samsung
Премиум UHD-телевизори

Режим на игра
- HDR Elite
- Динамична кристална боја

ПРИКАЖИ ГИ СИТЕ
3

Уживајте во острата и јасна акција на телевизорите со премиум UHD

А ако не навивате страсно за возбудливите моменти на големата игра, зошто да не ги обновите сопствените вештини за играње? Во „Режимот за игра“, вашиот екран од 75 или 82 инчи е оптимизиран за потполно рамномерна акција, со променлива стапка на освежување и најмало доцнење на влезниот сигнал заради синхронизираност на телевизорот со играта. Истовремено, подобрениот агол на гледање значи дека ќе ја гледате истата богата боја и смелиот контраст дури и ако ги замените местата на троседот.

Премиум UHD-телевизор на Samsung
Премиум UHD-телевизори

Режим на игра
- HDR Elite
- Динамична кристална боја

ПРИКАЖИ ГИ СИТЕ
Телевизор со голем екран што не предизвикува замор или неудобност за очите
Супер големиот телевизор од 75 до 88 инчи има технологија за зголемување на резолуцијата со вештачка интелигенција од 5 чекори, анализа на сигналот, намалување на бучавата, претходно подобрување на деталите, 4К технологија за зголемување на резолуцијата со вештачка интелигенција и дополнително подобрување на деталите.

Ако не може да ја гледате важната игра во живо, гледањето на супер голем телевизор на Samsung е најдобрата алтернатива. Екраните QLED и премиум UHD го покажуваат секое шутирање, секое движење и секој детаљ во живописна и разиграна боја. Затоа слободно соберете ги пријателите и подгответе се за незаборавна возбуда.

Исто како да си таму.

Внесете ја акцијата и возбудата директно во вашата дневна соба.

8K QLED-телевизор

8K QLED-телевизор

QLED-телевизор на Samsung

75’’ QLED TV

QLED-телевизор на Samsung

QLED-телевизор од 82 инчи

Прочитај ги овие приказни следно