A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky. A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky.

How to use Space Zoom

Galaxy S20 tips

A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky. A closeup view of a man in sunglasses, smiling. His right arm is raised and outstretched to the sky.

How to use Space Zoom

Galaxy S20 tips

A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap. A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap.

How to use 8K Video Snap

Galaxy S20 tips

A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her. A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her.

How to use Bright Night

Galaxy S20 tips

Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent. Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent.

How to use Super Steady

Galaxy S20 tips

Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10. Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10.

How to add bokeh with Live focus video

Galaxy Note10 tips

Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10. Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10.

How to shoot Super steady videos

Galaxy Note10 tips

Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10. Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10.

How to use the Zoom-In Mic

Galaxy Note10 tips

Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10. Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10.

How to use the Video Editor

Galaxy Note10 tips

Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6. Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6.

How to take notes in split screen view

Galaxy Tab S6 tips

Learn how to take notes while watching a video on the Galaxy Tab S6. Learn how to take notes while watching a video on the Galaxy Tab S6.

How to take notes while watching video

Galaxy Tab S6 tips

SmartThings App on TV screen to set my photo. SmartThings App on TV screen to set my photo.

How to set my photo in Art Mode

The Frame Art Mode

Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A50. Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A50.

How to shoot with Ultra Wide Camera (A50)

Galaxy A50 tips

Focus on what matters. Learn how to add depth to your photos with the next generation Galaxy A50. Focus on what matters. Learn how to add depth to your photos with the next generation Galaxy A50.

How to add bokeh focus effects

Galaxy A50 tips

Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A30. Learn how to fit more into your photo with the next generation Galaxy A30.

How to shoot with Ultra Wide Camera (A30)

Galaxy A30 tips

Learn how to switch to hearing ambient sound quickly when you need to. Learn how to switch to hearing ambient sound quickly when you need to.

How to set up and use Quick ambient sound

Galaxy Buds tips

Learn how to set up and keep track of your daily activity for better health. Learn how to set up and keep track of your daily activity for better health.

How to set and track your Daily Activity

Galaxy Watch Active tips

Learn how to set a functional watch face that fits both your style and your lifestyle. Learn how to set a functional watch face that fits both your style and your lifestyle.

How to use Functional watch faces

Galaxy Watch Active tips

Како да

Корисен прирачник за тоа како да го извлечете максимумот од сѐ.

Како да

Долги експозиции со Expert Raw

Дознај повеќе
Мостот Golden Gate одоздола за време на маглива ноќ. Мостот Golden Gate одоздола за време на маглива ноќ.

Совети и трикови

Користете филтри за да најдете совет што го барате

Мостот Golden Gate одоздола за време на маглива ноќ. Мостот Golden Gate одоздола за време на маглива ноќ.

Долги експозиции со Expert Raw

Galaxy S22 совети

Маглив поглед од агол на осветлениот мост Golden Gate навечер. По мостот се движат автомобили. Маглив поглед од агол на осветлениот мост Golden Gate навечер. По мостот се движат автомобили.

Снимање на временски интевали како во сон

Galaxy S22 совети

Како се користи опцијата Висока Резолуција (108MP) Како се користи опцијата Висока Резолуција (108MP)

Како се користи опцијата Висока Резолуција (108MP)

Како се користи опцијата за висока резолуција од 64MP Како се користи опцијата за висока резолуција од 64MP

Како се користи опцијата за висока резолуција од 64MP

Како се користи опцијата Single Take Како се користи опцијата Single Take

Како се користи опцијата Single Take

Galaxy S21: Official Unboxing Galaxy S21: Official Unboxing

Galaxy S21: Official Unboxing

Galaxy S21+: Official Unboxing Galaxy S21+: Official Unboxing

Galaxy S21+: Official Unboxing

Galaxy S21 Ultra: Official Unboxing Galaxy S21 Ultra: Official Unboxing

Galaxy S21 Ultra: Official Unboxing

Како да ги користите и да се грижите за нив Како да ги користите и да се грижите за нив

Како да ги користите и да се грижите за нив

Galaxy Buds Pro: Official Unboxing Galaxy Buds Pro: Official Unboxing

Galaxy Buds Pro: Official Unboxing

Тесен кадар на човек со очила за сонце како се смешка. Десната рака му е подигната и испружена кон небото. Тесен кадар на човек со очила за сонце како се смешка. Десната рака му е подигната и испружена кон небото.

Како се користи Вселенскиот зум

Совети за Galaxy S20

Лице прска со вода, до половината во надворешен базен. Жена надвор од базенот гледа со подотворена уста. Маж исто така ја набљудува сцената, седејќи на лежалката во базенот до неа со книга во скутот. Лице прска со вода, до половината во надворешен базен. Жена надвор од базенот гледа со подотворена уста. Маж исто така ја набљудува сцената, седејќи на лежалката во базенот до неа со книга во скутот.

Како се користи Видеоснимка во 8K

Совети за Galaxy S20

Жена прави облик на срце со дланките. Два снопа светлина светат во позадината. Зад неа има диско топка. Жена прави облик на срце со дланките. Два снопа светлина светат во позадината. Зад неа има диско топка.

Како се користи Јасна ноќ

Совети за Galaxy S20

Двајца мажи се судираат на надворешен фудбалски терен облечени во надувани костими. Колената им се малку свиткани. Двајца мажи се судираат на надворешен фудбалски терен облечени во надувани костими. Колената им се малку свиткани.

Како се користи Супер стабилност

Совети за Galaxy S20

Дознајте како да додадете длабочина на вашите видеа на Galaxy Note10 од следната генерација. Дознајте како да додадете длабочина на вашите видеа на Galaxy Note10 од следната генерација.

Како да додадете боке со видео со Фокус во живо

Совети за Galaxy Note10

Снимајте рамномерни, стабилизирани видеа со Galaxy Note10 од следната генерација. Снимајте рамномерни, стабилизирани видеа со Galaxy Note10 од следната генерација.

Како да снимате видеа со функцијата Супер стабилизирано

Совети за Galaxy Note10

Снимајте звук без бучава од позадината со Galaxy Note10 од следната генерација. Снимајте звук без бучава од позадината со Galaxy Note10 од следната генерација.

Како да го користите Зумирање на микрофонот

Совети за Galaxy Note10

Дознајте како да ги снимате, уредувате и споделувате вашите видеа на Galaxy Note10 од следната генерација. Дознајте како да ги снимате, уредувате и споделувате вашите видеа на Galaxy Note10 од следната генерација.

Како да го користите Уредник на видеа

Совети за Galaxy Note10

Дознајте како истовремено да правите белешки додека користите други апликации на Galaxy Tab S6. Дознајте како истовремено да правите белешки додека користите други апликации на Galaxy Tab S6.

Како да правите белешки во приказ на поделен екран

Совети за Galaxy Tab S6

Дознајте како да правите белешки додека гледате видео на Galaxy Tab S6. Дознајте како да правите белешки додека гледате видео на Galaxy Tab S6.

Како да правите белешки додека гледате видео

Совети за Galaxy Tab S6

Апликација SmartThings на телевизиски екран за поставување на мојата фотографија. Апликација SmartThings на телевизиски екран за поставување на мојата фотографија.

Како да ја поставам мојата фотографија во Уметнички режим

Уметнички режим на The Frame

Дознајте како да соберете повеќе во вашата фотографија со Galaxy A50 од следната генерација. Дознајте како да соберете повеќе во вашата фотографија со Galaxy A50 од следната генерација.

Како да снимате со Ултра широка камера (A50)

Совети за Galaxy А50

Фокусирајте се на она што значи. Дознајте како да додадете длабочина на вашите фотографии со Galaxy A50 од следната генерација. Фокусирајте се на она што значи. Дознајте како да додадете длабочина на вашите фотографии со Galaxy A50 од следната генерација.

Како да додавате ефекти за фокус на боке

Совети за Galaxy А50

Дознајте како да соберете повеќе во вашата фотографија со Galaxy A30 од следната генерација. Дознајте како да соберете повеќе во вашата фотографија со Galaxy A30 од следната генерација.

Како да снимате со Ултра широка камера (A30)

Совети за Galaxy А30

Дознајте како брзо да се префрлите на слушање на амбиенталниот звук кога треба да го направите тоа. Дознајте како брзо да се префрлите на слушање на амбиенталниот звук кога треба да го направите тоа.

Како да поставите и користите Брз амбиентален звук

Совети за Galaxy Buds

Дознајте како да ја поставите и да ја следите вашата дневна активност за подобро здравје. Дознајте како да ја поставите и да ја следите вашата дневна активност за подобро здравје.

Како да ја поставите и следите вашата дневна активност

Совети за Galaxy Watch Active

Дознајте како да поставите функционално лице на часовникот што им одговара и на вашиот стил и на вашиот животен стил. Дознајте како да поставите функционално лице на часовникот што им одговара и на вашиот стил и на вашиот животен стил.

Како да ја користите Функционални лица на часовникот

Совети за Galaxy Watch Active

Еве како можете да го активирате вашето вообичаено вежбање со едно притискање на копчето Еве како можете да го активирате вашето вообичаено вежбање со едно притискање на копчето

Како брзо да започнете сесија за вежбање

Совети за Galaxy Fit

Полнете друг уред со Wireless PowerShare на Galaxy S10 од следната генерација Полнете друг уред со Wireless PowerShare на Galaxy S10 од следната генерација

Како да споделувате енергија со вашиот телефон

Совети за Galaxy S10

Вклучете го Ноќен режим на Galaxy S10 од следната генерација. Вклучете го Ноќен режим на Galaxy S10 од следната генерација.

Како да се вклучи Ноќен режим

Совети за Galaxy S10

Видеа со функцијата Супер стабилизирано на Galaxy S10 од следната генерација. Видеа со функцијата Супер стабилизирано на Galaxy S10 од следната генерација.

Како да снимате видеа со функцијата Супер стабилизирано

Камера на Galaxy S10

Оптимизатор на сцена на Galaxy S10 од следната генерација. Оптимизатор на сцена на Galaxy S10 од следната генерација.

Како да направите да отскокнува предметот на вашата фотографија

Камера на Galaxy S10

Подобрете го составот со Предлози за снимање на Galaxy S10 од следната генерација. Подобрете го составот со Предлози за снимање на Galaxy S10 од следната генерација.

Како да го подобрите составот на вашата фотографија

Камера на Galaxy S10

Намалете ја сината светлина со Galaxy S10 од следната генерација. Намалете ја сината светлина со Galaxy S10 од следната генерација.

Како да се вклучи Филтер за сина светлина

Совети за Galaxy S10

Променете го фокусот. Дознајте како да додавате фотоефекти боке со Galaxy S10 од следната генерација. Променете го фокусот. Дознајте како да додавате фотоефекти боке со Galaxy S10 од следната генерација.

Како да се прават снимки во боке стил

Камера на Galaxy S10

Автоматски штедете енергија кога не е потребна на Galaxy S10 од следната генерација. Автоматски штедете енергија кога не е потребна на Galaxy S10 од следната генерација.

Како да заштедите енергија врз основа на користењето

Совети за Galaxy S10

Селфи на маж и жена на екранот на Galaxy Note9 со S Pen. Селфи на маж и жена на екранот на Galaxy Note9 со S Pen.

Како да сликате селфи со S Pen

Совети за Galaxy Note9

Потсетник напишан со S Pen на екранот на Galaxy Note9. Потсетник напишан со S Pen на екранот на Galaxy Note9.

Како да напишете потсетник на исклучен екран

Совети за Galaxy Note9

Spielehintergrund auf dem Galaxy Note9 mit S Pen. Spielehintergrund auf dem Galaxy Note9 mit S Pen.

Како да овозможите повици и пораки во игра

Совети за Galaxy Note9

Цртеж на жена во режимот „Цртање фотографија“ на екранот на Galaxy Note9 со S Pen. Цртеж на жена во режимот „Цртање фотографија“ на екранот на Galaxy Note9 со S Pen.

Како да прецртувате фотографии со S Pen

Совети за Galaxy Note9

Потсетник на кој е испишано „Мобилноста е новата норма“ на екранот на Galaxy Note9 со S Pen. Потсетник на кој е испишано „Мобилноста е новата норма“ на екранот на Galaxy Note9 со S Pen.

Како да извршувате повеќе задачи со Samsung DeX

Совети за Galaxy Note9

Режим на презентации на Galaxy Note9 со S Pen. Режим на презентации на Galaxy Note9 со S Pen.

Како да ги контролирате презентациите со S Pen

Совети за Galaxy Note9

Фотографија на милкшејк со шлаг на екранот на Galaxy Note9 со S Pen. Фотографија на милкшејк со шлаг на екранот на Galaxy Note9 со S Pen.

Како да создадете персонализирана порака во живо

Совети за Galaxy Note9

Екран од галеријата со фотографии на Galaxy Note9 со S Pen. Екран од галеријата со фотографии на Galaxy Note9 со S Pen.

Како се користи S Pen во режимот Отсликување екран

Совети за Galaxy Note9

Поставки за стартување оддалеку за S Pen на екранот на Galaxy Note9 со S Pen. Поставки за стартување оддалеку за S Pen на екранот на Galaxy Note9 со S Pen.

Како да стартувате апликации оддалеку со S Pen

Совети за Galaxy Note9

Режим за приспособување на Galaxy Watch. Режим за приспособување на Galaxy Watch.

Како да го приспособите вашиот Galaxy Watch

Совети за Galaxy Watch

Режим за управување со стресот на Galaxy Watch. Режим за управување со стресот на Galaxy Watch.

Како да управувате со стресот со Galaxy Watch

Совети за Galaxy Watch

Четири кружни икони за фитнес на Galaxy Watch. Четири кружни икони за фитнес на Galaxy Watch.

Како да бидете во форма со Galaxy Watch

Совети за Galaxy Watch

Извонредни засебно.
Незапирливи заедно.

Galaxy S22 Ultra и Galaxy Tab S8 Ultra

A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap. A person is making a splash, halfway submerged in an outdoor pool. A woman outside the pool looks on with her mouth ajar. A man also observes the scene, sitting in the pool chair next to her with a book on his lap.

How to use 8K Video Snap

Galaxy S20 tips

A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her. A woman makes a heart shape with her hands in the air. Two spotlights are beaming down in the background. There is a disco ball behind her.

How to use Bright Night

Galaxy S20 tips

Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent. Two men are colliding on an outdoor soccer field in inflatable bubble bumper suits. Their knees are slightly bent.

How to use Super Steady

Galaxy S20 tips

Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10. Learn how to add depth to your videos on the next generation Galaxy Note10.

How to add bokeh with Live focus video

Galaxy Note10 tips

Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10. Shoot smooth, stabilized videos with the next generation Galaxy Note10.

How to shoot Super steady videos

Galaxy Note10 tips

Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10. Record sound without the background noise with the next generation Galaxy Note10.

How to use the Zoom-In Mic

Galaxy Note10 tips

Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10. Learn how to shoot, edit, and share your videos all on the next generation Galaxy Note10.

How to use the Video Editor

Galaxy Note10 tips

Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6. Learn how to take notes while using other apps at the same time on the Galaxy Tab S6.

How to take notes in split screen view

Galaxy Tab S6 tips