RT5000K Фрижидер со технологија Twin Cooling Plus™, 380L

RT38K5530S9/EO
Боја СребренаСребрена

The item is in the cart.

384 ℓ

Нето вкупно (литри)

397 ℓ

Бруто Вкупно (литри)

675 mm

Нето ширина (cm)

1785 mm

Нето висина на куќиштето со шарка (cm)

Свежина исполнета со влажност во целиот фрижидер

Само Twin Cooling Plus™ создава опкружување погодно за чување свежа храна во фрижидерот со 70% влажност во споредба со 30% во конвенционалниот модел TMF. На тој начин продуктите се одржуваат свежи подолго време без да се исушат.

Свежина исполнета со влажност во целиот фрижидер

* Врз основа на интерно тестирање за споредба на моделите Samsung RT22SCSW2 и RT5000K.

Исклучително вкусна замрзната храна без непријатни мириси

Системот Twin Cooling Plus™ ги лади посебно деловите, со цел да спречи несаканите непријатни мириси да се шират од фрижидерот кон замрзнувачот. Така замрзнатата храна го задржува својот оригинален вкус.

Исклучително вкусна замрзната храна без непријатни мириси

5 режими за конвертирање на барање

Обезбедува врвен флексибилен простор за складирање. Едноставно претвори го замрзнувачот во фрижидер за да ја зачуваш целата свежа храна што сакаш да ја складираш за различни годишни времиња или за посебни пригоди. Или префрли на режим исклучено* за да заштедиш енергија, во зависност од спецификацијата.

5 режими за конвертирање на барање

Прави мраз и лади пијалаци

Брзо пренесува многу ладен воздух за брзо замрзнување или ладење. Со допир на копчето функцијата Power Cool брзо ги лади храната и пијалаците, а функцијата Power Freeze е одлична за замрзнување или за стврднување на замрзнатата храна и за правење мраз.

Прави мраз и лади пијалаци

Подолго работи тивко и користи помалку енергија

Технологијата со дигитален инвертор автоматски ја нагодува брзината на компресорот на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел да се обезбедат долготрајни перформанси.

Подолго работи тивко и користи помалку енергија

Го одржува воздухот чист и свеж

Антибактериската заштита го одржува фрижидерот хигиенски чист. Воздухот поминува низ филтер со активен јаглен, така што константно е стерилен и без непријатни мириси, а антибактериската мрежичка ги отстранува бактериите.

Го одржува воздухот чист и свеж

Јасен поглед на сѐ што е внатре

Осветлувањето со LED-светилки со висока ефикасност е потенко, поладно и енергетски поефикасно од конвенционалното осветлување. Поставено на врвот и странично, прекрасно ги осветлува сите агли со јака светлина и обезбедува подобра видливост.

Јасен поглед на сѐ што е внатре
  • 384 ℓ Нето вкупно (литри)
  • 397 ℓ Бруто Вкупно (литри)
  • 675 mm Нето ширина (cm)
  • 1785 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 668 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 67 kg Нето тежина (кг)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена