VCF500G usisivač sa kanisterom, ekstremne usisne snage, 1500 W, vital crvena

VCF500G usisivač sa kanisterom, ekstremne usisne snage, 1500 W, vital crvena

SC15F50VV

Преземете го Прирачникот

Спецификации

VCF500G usisivač sa kanisterom, ekstremne usisne snage, 1500 W, vital crvena (SC15F50VV)

Собирање на прав
 • Тип Snaga ciklona
 • Капацитет за собирање прав 2 ℓ
 • Без кеса Posuda
Перформанси
 • Максимална потрошувачка на енергија 1.500 W
 • Ниво на бучава 81 dBA
 • Моќност на вшмукување 370 W
Општи информации
 • Контрола на напојување Promenljiva na kućištu
 • Боја Živahno crvena
 • Ширина на чистење 300 mm
 • Гумено тркало Da
Еко
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Ефикасност во чистење теписи C
 • Ефикасност на чистење на тврди подлоги C
 • Емисија на прашина A
 • Годишна потрошувачка на енергија 52 kWh/god
Четка
 • Главна(2-фази) NB850
Практични функции
 • Автоматско повлекување на кабелот Da
Филтер
 • Издувување HEPA 13
 • Пред моторот Da
Црево
 • Црево со вртење 360° Da
Специјална функција
 • Автоматски режим Da
Физичка спецификација
 • Должина на кабелот за напојување 7 m
 • Работна половина 10,5 m
 • Кутија Da
 • Нето димензии (ШxВxД) 294 x 338 x 452 mm
 • Вкупни димензии (ШxВxД) 327 x 363 x 577 mm
 • Loading Quantity (20"/40"/40H") 426 / 858 / 1001
 • Нето тежина 5,5 kg
 • Вкупна тежина 9,7 kg

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.