Productivity / Life

10 minuta për ndërgjeshmërinë

Ushtrime të shpejta dhe të lehta që mund të përmirësojnë jetën tuaj.

Ushtrime të meditimit të ndërgjegjshmërisë

Nga puna vonë në zyrë tek kryerja e veprimtarive sociale, është kollaj të humbisni në përzierjen e jetës së përditshme. Këtu janë disa këshilla për ndërgjeshmërinë e udhëzuar që do t’ju ndihmojnë të jeni më të pranishëm—dhe mund t’i bëni ato në 10 minuta ose më pak.

Përdorni aplikacionin Samsung Health për t’u bërë më i ndërgjeshëm për frymëmarrjen tuaj
Përdorni aplikacionin Samsung Health për t’u bërë më i ndërgjeshëm për frymëmarrjen tuaj
Samsung Health

Kaloni një sekond për të rifilluar frymëmarrjen tuaj me aplikacionin Samsung Health.

Mëso më shumë
1

Gati, në vend, merrni frymë

Kur jemi të stresuar në punë, kemi prirjen të mos përdorim sferën tonë të plotë të frymëmarrjes. Edhe pse jeni duke shkuar me 100 milje në minutë, kalimi i disa minutave duke bërë një ushtrim të frymëmarrjes mund t’ju ndihmojë t’ia dilni mbanë gjatë ditës duke ruajtur mendjen e shëndoshë.

Përdorni aplikacionin Samsung Health për t’u bërë më i ndërgjeshëm për frymëmarrjen tuaj
Samsung Health

Kaloni një sekond për të rifilluar frymëmarrjen tuaj me aplikacionin Samsung Health.

Mëso më shumë
Bërja e mëngjesit mund të jetë një formë e meditimit në mëngjes
KËSHILLË

Pudingu me çia është i mbushur me proteina dhe kërkon vetëm 3 elementë përbërës. Bëjeni natën më përpara dhe zgjohuni me një mëngjes të shijshëm.

2

Bëni mëngjesin për vetveten

Të gatuarit mund të jetë një ushtrim i ndërgjeshmërisë dhe mëngjesi është një vakt i rëndësishëm. Ai fillon ditën tuaj siç duhet duke ju dhënë energji për të kryer detyrat më rraskapitëse, si ai udhëtimi i bezdisshëm në mëngjes. Vezët duan vetëm disa minuta për t’u rrahur dhe tërshëra natën pothuajse bëhet vetë, kështu që me të vërtetë nuk ka asnjë arsye për t’a filluar ditën të uritur.

KËSHILLË

Pudingu me çia është i mbushur me proteina dhe kërkon vetëm 3 elementë përbërës. Bëjeni natën më përpara dhe zgjohuni me një mëngjes të shijshëm.

Stërvitjet e vogla ju rrisin endorfinën tuaj me kardio
3

Bëni një stërvitje të vogël (ekziston si e tillë)

Stërvitjet janë të shkëlqyera për mendjen dhe nuk ka pse të jenë një orë e gjatë. Stërvitjet e vogla janë shpërthime të ushtrimeve prej 10 minutash që përfshijnë të gjithë trupin tuaj dhe rrisin ritmin tuaj të zemrës. Mund të kaloni 10 minuta për të bërë intervale prej 30 sekonash të kërcimit me litar ose ulje në bisht dhe përsëri të rrisni endorfinën me ushtrime kardio.

Dëgjimi i muzikës me kufje mund t’ju ndihmojë të meditoni dhe të jeni të vetëdijshëm
4

Rifreskoni listën tuaj të këngëve

Mund të jemi krijesa të zakoneve kur bëhet fjalë për muzikën, por përjetimi i gjërave të reja mund t’ju ndihmojë të bëheni më të ndërgjeshëm. Shumica e faqeve në internet të shkarkimit rekomandojnë artistë bazuar mbi atë që keni dëgjuar së fundmi, kështu që është e lehtë të gjeni diçka të re. Për të përjetuar me të vërtetë tingullin, vendosni kufjet, mbyllni sytë dhe jini të vetëdijshëm.

Vizatimi në një tabletë ose smartfon mund të nxisë krijimtarinë tuaj
Image
Aplikacioni PENUP

PENUP është një komunitet që po lulëzon i artit pikërisht në smartfonin tuaj Galaxy.

Mëso më shumë
5

Nxitni krijimtarinë

Ndërmjet punës dhe stërvitjes, është e lehtë të harrohet rëndësia e krijimtarisë. Çdo ditë, përpiquni të dedikoni 10 minuta për shkrimin, vizatimin ose edhe ngjyrosjen. Ato janë të shkëlqyera për të pakësuar stresin dhe për të përdorur trurin tuaj në një mënyrë të ndryshme.

Image
Aplikacioni PENUP

PENUP është një komunitet që po lulëzon i artit pikërisht në smartfonin tuaj Galaxy.

Mëso më shumë

Shtoni një prekje personale

Me Galaxy Note8 dhe S Pen, mund të vizatoni vetë emoji tuajat ose të shkruani një mesazh në një fotografi dhe t’a dërgoni atë si një shënim me shkrim dore.

Galaxy Note8

Galaxy Note8

Lexoni këto histori më pas