Фотографија

Одблиску и зад
сцената со BTS

Видете што прават мајсторите на кореанскиот поп кога немаат настап #соGalaxy.

BTS прават групно селфи. Сите членови седат на земјата и прават селфи BTS со Galaxy S20+ кој го држи Јунг Кук. BTS прават групно селфи. Сите членови седат на земјата и прават селфи BTS со Galaxy S20+ кој го држи Јунг Кук.

Па, како членовите на BTS се опуштаат надвор од сцената? Поминавме одредено време со ѕвездите на кореанскиот поп за да им дадеме на обожавателите поглед одвнатре #withGalaxy. Погледнете ги овие истакнати моменти на BTS зад сцената и видете една поинаква страна на групата.*

4

Паузите станаа подобри

Од усовршување на аглите на вашето селфи до играње со суперголеми брзини 5G, еве ги алатките што ви требаат за да го подигнете вашето слободно време на повисоко ниво.

*Сликите се уредени.

Прочитајте ги и овие приказни