Gå vidare till innehåll

Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Se mer
Open Galaxy S5 Key Visual

Praktisk Programvara för Mobil Telefoner

Bilden av praktisk programvara för mobiltelefoner visar Samsungs smartphone och surfplatta.

Få ut det mesta av din mobiltelefon

Hitta programuppdateringar, programvara och nyheter om din mobiltelefon. Lär dig också hur du delar musik, video och foton mellan olika enheter, som t.ex. dator och TV.

Samsung mobilnyheter

Det bästa sättet att hålla dig informerad om nya produkter, programuppdateringar och annan information om Samsungs mobiler Läs mer

Samsungs fjärrupplåsning av skärm

Samsung Kies

Na obrázku je  Samsung Kies, ktorý synchronizuje dáta ľahko medzi mobilným telefónom a PC.

Programuppgradering via Kies

Bilden visar Samsung Kies. Du kan uppgradera programvara med Kies.

Samsung Smart Switch

smart_switch

Android-uppdateringar

Android-uppdateringar

S Note

Bilden visar S Note.

Programuppgradering via FOTA

Bilden visar Samsung FOTA. Du kan uppdatera din firmware i din smartphone via Over The Air.

Samsung SideSync 3.0

Bilden visar Sidesync

Windows Phone 7

Bild av Windows Phone 7.

Samsung Apps

Bilden visar Samsung Apps som gör att du kan söka och ladda ned appar, inklusive spel, nyhetsappar, referensappar, sociala nätverk, navigeringsappar med mera.

Samsung Dive

Bilden visar Samsung Dive. Med Samsung Dive kan du fjärrstyra och kontrollera din mobil så att du kan skydda din personliga information och hitta din borttappade eller stulna telefon.

Samsung KiesCast

Bilden visar Samsung KiesCast som är ett podcast-program för Samsungs smartphone.