BMF со технологија на дигитален инвертер, 367 l

BMF со технологија на дигитален инвертер, 367 l

RB37J5215SS

Преземете го Прирачникот

Спецификации

BMF со технологија на дигитален инвертер, 367 l (RB37J5215SS)

Капацитет
 • Бруто Вкупно (литри) 387 
 • Бруто за замрзнувач (литри) 118 
 • Бруто за фрижидер (литри) 269 
 • Нето вкупно (литри) 367 
 • Нето за замрзнувач (литри) 98 
 • Нето за фрижидер (литри) 269 
Физичка спецификација
 • Нето ширина (cm) 595 
 • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 2010 
 • Нето висина на куќиштето без шарка (cm) 2010 
 • Нето длабочина со рачка на вратата (cm) 675 
 • Нето длабочина без рачка на вратата (cm) 675 
 • Нето длабочина без врата (cm) 602,2 
 • Димензии на пакувањето (ШxВxД) (cm) 637 x 2088 x 718 
 • Нето тежина (кг) 71 
 • Тежина на пакувањето (кг) 74 
 • 20/40/40H/Truck - / 54 / 54 / 63
Карактеристики на ладење
 • No Frost Да
 • Повеќекратен проток на воздух Да
 • Тип на ладење Сеопфатно ладење
Каракатеритики на фрижидер
 • CoolSelect Zone™ Не
 • Оддел за ладење Да
 • Број на полици (Вкупно) 3 EA
 • Преграда за млечни производи Да
 • Решетка за вино Да
 • Број на прегради во вратите 6 EA
 • Оддел за јајца (Сад за јајца) Да
 • Внатрешно LED светло LED (горе)
 • Материјал за полица Тврдо стакло
 • Број на фиоки за овошје и зеленчук 2 (Свежа зона 1 / Кутија за зеленчук 1)
 • Power Cool функција Не
Карактеристики на замрзнувачот
 • Број на фиоки 3 EA
 • Power Freeze функција Да
 • создавач на мраз Сад за лед
 • Внатрешно LED светло Не
Општи карактеристики
 • Реверзибилна врата Да
 • Аларм на вратите Да
 • Средство за ладење R-600a
 • Автономно работно време (зголемување на температурата) 19 h
 • Компресор Компресор со дигитален инвертер
Надворешни карактеристики
 • Дозер за вода Не
 • Display & Control (фрижидер и замрзнувач) Надворешен
 • Рачка на вратите Вдлабнување
 • Боја INOX
Перформанси
 • Режим за одмор Да
 • Класа на енергетска ефикасност A++
 • Потрошувачка на енергија 259 kWh/year
 • Ниво на бучава 38 dBA
 • Климатска класа SN-T
 • Капацитет на замрзнување 15 kg/24hr
Категорија
 • Тип на фрижидер BMF (фрижидер со долен замрзнувач)
 • Конструкција Самостоечки

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.