32" HD TV M4000 Serija 4

Преземете го Прирачникот

Спецификации

32" HD TV M4000 Serija 4 (UE32M4002AK)

Серија
4
Дисплеј
 • Големина на екран 32"
 • Резолуција 1366 x 768
 • Закривеност на екранот N/A
 • 10 битна поддршка N/A
Видео
 • Графички процесор HyperReal
 • PQI (индекс на квалитет на слика) 100
 • HDR (High Dynamic Range) N/A
 • Динамички сооднос на контрастот Mega Contrast
 • Micro Dimming N/A
 • Precision Black (Local Dimming) N/A
 • Dynamic Crystal Color N/A
 • Active Crystal Color N/A
 • Wide Color Enhancer (Plus) Da
 • PurColor N/A
 • Автоматска функција за подобрување на длабочината N/A
 • Contrast Enhancer N/A
 • Auto Motion Plus N/A
 • Филмски режим Da
 • Peak Illuminator N/A
Аудио
 • Dolby Digital Plus Da
 • DTS кодек DTS Premium sound
 • Излез за звук (RMS) 10W(5W+5W)
 • Тип на звучник 2CH(usmereni na dole + Base Reflex)
 • Вуфер N/A
 • Multiroom Link N/A
 • Blutooth Audio N/A
Smart сервис
 • Гласовна интеракција N/A
 • TV Plus N/A
 • Web пребарувач N/A
 • Samsung Connect N/A
 • Smart View N/A
Конвергенција
 • ТВ на мобилни уреди – пресликување N/A
 • Мобилни уреди на ТВ - пресликување, DLNA N/A
 • 360 Video плеер N/A
 • Поддршка за 360 камера N/A
 • Bluetooth Low Energy N/A
 • RVU N/A
 • WiFi Direct N/A
 • ТВ како контролна табла N/A
 • ТВ како IoT поддршка N/A
 • IoT клиент апликација (SmartThings апликација) N/A
Тјунер/емитување
 • Дигитално емитување DVB-T2/C/S2
 • Аналоген приемник Da
 • 2 Тјунери N/A
 • CI (Common Interface) CI+(1.3)
 • Испраќање на податоци N/A
 • Поддршка за ТВ клуч N/A
Поврзување
 • HDMI 2
 • USB 1
 • Влез на компоненти (Y/Pb/Pr) 1
 • Композитен влез (AV) 1 (Zajedničko s komponentom unutra)
 • Eternet (LAN) N/A
 • Аудио излез (Мини конектор) N/A
 • Дигитален Аудио излез (оптички) 1
 • RF приклучок (земјен / кабловски приклучок) 1/1 (Zajednička upotreba za zemaljski ulaz)/1
 • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
 • CI слот 1
 • Поддршка за HDMI A / Return Ch. N/A
 • HDMI Quick Switch N/A
 • Поддржан безжичен LAN адаптер N/A
 • Вграден Wireless LAN N/A
 • Anynet+ (HDMI-CEC) N/A
Дизајн
 • Дизајн Tanki rubovi
 • Вид на рамка NNB
 • Тип на Slim дизајн Tanko (5xmm)
 • Боја на предната страна Crna
 • Светлосен ефект (Deco) N/A
 • Вид на подлога Mini Arc
 • Ротирачки (лево/десно) N/A
Дополнителни функции
 • Мотор за Décor режим на слика. N/A
 • Décor Mode N/A
 • Режим на мала потрошувачка на енергија (Dekor режим) N/A
 • Instant вклучување N/A
 • Процесор N/A
 • Достапност N/A
 • One Connect (приклучок) N/A
 • Чист дигитален поглед Da
 • Автоматско пребарување на канали Da
 • Автоматско исклучување Da
 • Наслов (превод) Da
 • Connect Share™ (HDD) N/A
 • ConnectShare™ (USB 2.0) Da
 • Вграден POP Da
 • EPG Da
 • Продолжен PVR N/A
 • Режим за игри Da
 • OSD јазик Lokalni jezici
 • Слика во слика Da
 • Вграден BT HID N/A
 • USB HID поддршка N/A
 • Преместување на времето N/A
 • IPv6 Support N/A
 • MBR Support N/A
 • Ултра чист поглед N/A
Eco функции
 • Eco сензор N/A
 • Класа на енергетска ефикасност A
Напојување
 • Напојување AC220-240V 50/60Hz
 • Потрошувачка на електрична енергија (максимална) 48 W
Димензии
 • Димензии на пакување (ШxВxД) 903.0 x 538.0 x 137.0 mm
 • Димензии на комплетот со постоље (ШxВxД) 745.4 x 466.4 x 150.5 mm
 • Димензии на комплетот без постоље (ШxВxД) 745.4 x 442.2 x 69.0 mm
Тежина
 • Тежина на пакувањето 6,6 kg
 • Тежина на комплетот со подлога 4,1 kg
 • Тежина на комплетот без подлога 4,0 kg
Дополнителна опрема
 • Модел на далечинско управување TM1240A
 • Батерии (за далечинскиот управувач) Da
 • Samsung Smart Control (вклучено) N/A
 • Поддршка за дополнително постоље N/A
 • Мини држач за ѕидно постоље N/A
 • Vesa држач за ѕидно постоље Da
 • Поддршка за подно постоље N/A
 • Приклучок за ТВ клуч(вклучен) N/A
 • Упатство за корисници Da
 • E-Упатство Da
 • ANT-кабел N/A
 • Кабел за напојување Da
 • Тенок кабел со полови N/A

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.