Photography / Still Photos

Ora e artë

Këshilla se si tˋju shtohet dëshira për fotografi të pushimeve që mund të bëni.

Cilësimet e fotografisë së orës së artë dhe këshilla për fotografinë në muzg

Ora e artë është ora e parë dhe e fundit e diellit në një ditë dhe koha ideale për fotografi mahnitëse. Këtë verë, drejtohuni tek vendi juaj i preferuar i pushimeve për të regjistruar fotografi të lindjes dhe të perëndimit që do të sjellin shumë “pëlqime”. Këtu është manuali ynë për fotografitë më të mira të orës së artë në telefonin tuaj—nuk kërkohet asnjë ISO e zbukuruar.

Fotografia Sunset shtënë me Galaxy Note8
1

Koha e duhur është gjithçka

Pavarësisht nga emri, ora e artë është zakonisht vetëm 20 minuta dhe varet mjaft nga moti dhe vendndodhja juaj. Mënyra më e mirë për të regjistruar këtë dritë magjike është të gjeni saktësisht se kur ndodh lindja ose perëndimi dhe pastaj të niseni një dy orë më përpara. (Na besoni, ngritja e hershme nga shtrati ia vlen.)

Fotografia Sunset kapur me Galaxy Note9
Burst Mode on the Galaxy S9
Modaliteti i Shpërthimit

Sigurohuni të merrni një pozë të artë. Përdorni Modalitetin e Shpërthimit në Galaxy S9 për të regjistruar deri në 20 fotografi me një prekje.

MËSO MË SHUMË
2

Sasia = cilësia

Koha fluturon gjatë orës së artë dhe drita mund të shkojë nga e shndritshme në të paktë brenda disa sekondash. Për t’u siguruar se do të bëni fotografinë e duhur dhe nuk do të përfundoni me një Insta-fail, sigurohuni se ndizni pozën Shpërthimi për të regjistruar sa më shumë fotografi që të jetë e mundshme.

Burst Mode on the Galaxy S9
Modaliteti i Shpërthimit

Sigurohuni të merrni një pozë të artë. Përdorni Modalitetin e Shpërthimit në Galaxy S9 për të regjistruar deri në 20 fotografi me një prekje.

MËSO MË SHUMË
Regjimi Pro ju lejon të rregulloni cilësimet ISO të kamerës tuaj për lindjen dhe perëndimin
3

Një lojë e vogël e hijeve

Përdorni hijet më të gjata, të buta të orës së artë në avantazhin tuaj. Bëni që subjekti juaj të qëndrojë drejtpërdrejt përpara burimit të dritës për të krijuar dritë nga pas mahnitëse. Luani me burimin e dritës duke e bllokuar atë pjesërisht me dorën tuaj dhe duke krijuar pika të diellit ose duke gjetur kënde të rinj për të krijuar hije dhe pasqyrime magjepse.

Për fotografinë më të mirë të perëndimit

Fiksojeni pozën tuaj të ardhshme të perëndimit me Galaxy S9. Apertura e dyfishtë i përshtatet automatikisht dritës së shndritshme dhe dritës super të paktë në çdo kohë, përfshirë orën e artë.

Galaxy S10+

Galaxy S10

Galaxy S9ㅣS9+

Galaxy S9ㅣS9+

Galaxy Note9

Galaxy Note9

Lexoni këto histori më pas