Last ne Manual

Spesifikasjoner

SM-A530F/DS (SM-A530F/DS)

Prosessor
  • CPU-hastighet 2.2GHz, 1,6 GHz
  • CPU-type Octa-Core
Skjerm
  • Størrelse (hovedskjerm) 142,0 mm (5,6" full rectangle) / 140,2 mm (5,5" rounded corners)
  • Oppløsning (hovedskjerm) 2220 x 1080 (FHD+)
  • Teknologi (hovedskjerm) Super AMOLED
  • Fargedybde (hovedskjerm) 16M
Kamera
  • Hovedkamera - oppløsning 16.0 MP
  • Hovedkamera - F nummer F1.7
  • Hovedkamera - autofokus Ja
  • Hovedkamera - OIS Nei
  • Frontkamera - oppløsning 16.0 MP + 8.0 MP
  • Frontkamera - F nummer F1.9, F1.9
  • Frontkamera - autofokus Nei
  • Frontkamera - OIS Nei
  • Hovedkamera - blitz Ja
  • Frontkamera - blitz Nei
  • Videoopptak oppløsning FHD (1920 x 1080) @30fps
Minne
  • RAM_Størrelse (GB) 4
  • Internminne (GB) 32 GB
  • Tilgjengelig minne* (GB) 22,7 GB
  • Støtte for eksternt minne MicroSD (Opptil 512 GB)
Nettverk/operatør
  • Antall SIM-kort Dual SIM
  • SIM-størrelse Nano-SIM (4FF)
  • Type SIM-kortskuff SIM 1 + SIM 2 + MicroSD
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS 1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B4 (AWS), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B13 (700), B17 (700), B18 (800), B19 (800), B20 (800), B26 (850), B28 (700), B66(AWS-3)
  • 4G TDD LTE B38 (2600), B40 (2300), B41 (2500)
Tilkobling
  • ANT+ Ja
  • USB Interface USB Type-C
  • USB-versjon USB 2.0
  • Posisjoneringsteknologi GPS, Glonass, Beidou
  • Øretelefon 3,5 mm stereo
  • MHL Nei
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct Ja
  • Bluetooth-versjon Bluetooth v5.0 (LE Opptil 2 Mbps)
  • NFC Ja
  • PC-synk. Smart Switch (PC-versjon)
Operativsystem
Android
Generell informasjon
  • Formfaktor Monoblokk-berøring
Sensorer
Akselerometer, Barometer, Fingeravtrykksensor, Gyrosensor, Geo-magnetisk, Hallsensor, RGB-lyssensor, Nærhetssensor
Fysisk spesifikasjon
  • Dimensjoner (HxBxD, mm) 149,2 x 70,6 x 8,4
  • Vekt (g) 172
Batteri
  • Internettbruk (3G) (timer) Opptil 12
  • Internettbruk (LTE) (timer) Opptil 14
  • Internettbruk (Wi-Fi) (timer) Opptil 15
  • Videoavspilling (timer) Opptil 17
  • Standard batterikapasitet (mAh) 3000
  • Avtagbart Nei
  • Lydavspilling (timer) Opptil 43
  • Lydavspilling (timer, Always On Display Off) Opptil 64
  • Samtaletid (3G WCDMA) (timer) Opptil 19
Lyd og video
  • Videoavspillingsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videoreproduksjonoppløsning UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
  • Lydformat MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Tjenester og programmer
  • Gear Support Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear VR with Controller, Gear 360 (2017)
  • S-Voice Ja
  • Mobile TV Nei

Brukbare Linker

Andre mykvare verktøy og serviser

• Samsung Kies

Samsung Kies kopler mobiltelefonen til PCen, noe som gjør det lettere for deg å synkronisere data mellom enheter og finne nye apper.

• Samsung Members

Få direktestøtte, tips, diagnostikk og svar for å få din Galaxy i best mulig stand.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kobler datamaskinen.

• Samsung Dive

Samsung Dive er en tjeneste der du kan administrere telefonen eksternt hvis du har forlagt den eller den er blitt stjålet

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.