Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Tekniset Tiedot

Galaxy S4 (4G+) (GT-I9506)

Verkko/verkkopalvelu
  • Multi-SIM Single-SIM
  • SIM-koko Micro SIM (3FF)
  • Infra LTE 4G
  • 2G GSM GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
  • 3G UMTS HSPA+ (850/900/1900/2100 MHz)
  • 4G LTE LTE Cat 4 (800/850/900/1800/2100/2600 MHz) * Dependent on market
Liitettävyys
  • USB-versio USB 2.0
  • Paikannustekniikka AGPS, GLONASS
  • Kuulokeliitäntä 3.5mm Stereo
  • MHL Yes
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct Yes
  • DLNA Support Yes
  • Bluetooth-versio Bluetooth v4.0
  • NFC Yes
  • Bluetooth-profiilit A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP, SPP
  • PC-synkronointi KIES
Käyttöjärjestelmä
Android
Näyttö
  • Tekniikka (päänäyttö) Super AMOLED
  • Koko (päänäyttö) 5"
  • Tarkkuus (päänäyttö) 1920 x 1080 (FHD)
  • Värisyvyys (päänäyttö) 16M
Suoritin
  • Suorittimen nopeus 2.3 GHz
  • Suorittimen tyyppi Quad
Yleisiä tietoja
  • Kosketusnäyttö Touch Bar
Muisti
  • RAM-muisti (Gt) 2 GB
  • Sisäinen muisti (Gt) 16 GB
  • Ulkoisen muistin tuki MicroSD (Up to 64GB)
Kamera
  • Videotallennuksen tarkkuus Full HD (1080p)
  • Pääkameran tarkkuus CMOS, 13 MP
  • Etukameran tarkkuus CMOS, 2 MP
  • Pääkameran salama Yes
  • Pääkameran automaattitarkennus Yes
Anturit
Accelerometer, Geomagnetic, Gyro, RGB light, Barometer, Proximity, Gesture, Temperature & Humidity, Hall
Fyysiset ominaisuudet
  • Mitat (L x K x S) 136.6 x 69.8 x 7.9 mm
  • Paino 130 g
Akku
  • Internet-käyttöaika (3G) (tuntia) Up to 8 Hours
  • Internet-käyttöaika (LTE) (tuntia) Up to 8 Hours
  • Internet-käyttöaika (Wi-Fi) (tuntia) Up to 10 Hours
  • Videon toistoaika (tuntia) Up to 11 Hours
  • Akun vakiokapasiteetti (mAh) 2600 mAh
  • Irrotettavissa Yes
  • Äänen toistoaika (tuntia) Up to 62 Hours
  • Standby Time (3G WCDMA) (Hours) Up to 370 Hours
  • Standby Time (4G FDD LTE) (Hours) Up to 320 Hours
  • Puheaika (3G WCDMA) (tuntia) Up to 17 Hours
Ääni ja kuva
  • Videon toistomuoto AVI, WMV, ASF, FLV, MKV, MP4, 3GP, WebM
  • Videotoiston tarkkuus Full HD (1080p)
  • Äänen toistomuoto MP3, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-WB, AMR-NB, OGG, FLAC, WAV, WMA, 3GA, M4A, MIDI, SP-MIDI, XMF, i-Melody
Palvelut ja sovellukset
  • S Voice -toiminto Yes

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Drop Point

Uusi Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa puhelin. Aikaa säästyy ja vaivaa ei ole nimeksikään.

• Samsung SideSync 3.0

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.