Sovellusten ilmoitusten ja oikeuksien hallitseminen Galaxy-puhelimen asetuksissa

Galaxy-puhelimesi on optimoitu käyttämään ja määrittämään sovelluksia. Tarvittaessa voit asettaa pääsyoikeudet kaikkiin sovellustyyppeihin kerralla tai valita ja määrittää sovellusten ilmoitukset yksitellen. Voit hallita ilmoituksia ja käyttöoikeuksia asetuksissa alla olevien ohjeiden mukaan.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Sovellusilmoitusten hallinta

Jos sovellusilmoitukset ovat pois käytöstä, et saa ilmoitusta sovellukseen saapuvista viesteistä. Lisäksi voit poistaa yksittäisiä tarpeettomia ilmoituksia alla olevien ohjeiden mukaan.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja valitse Sovellukset-valikko.

Vaihe 2. Valitse haluamasi sovellus asennettujen sovellusten luettelosta.

Sovellusilmoitusten asetukset, vaihe 1

Huomautus: Löydät haluamasi sovellukset käyttämällä suurennuslasin muotoista hakukuvaketta oikeassa ylänurkassa.

Vaihe 3. Valitse Ilmoitukset.

Vaihe 4. Voit ottaa ilmoitukset käyttöön ja pois käytöstä napauttamalla valitsinta kohdassa Näytä ilmoitukset ja voit valita myös sovellukset, joista haluat saada ilmoituksia, esim. Chrome-sovellus.

Sovellusilmoitusten asetukset, vaihe 2

Huomautus: Ilmoitusasetusten toiminnot voivat olla erilaisia eri sovelluksissa.

Sovelluksen käyttöoikeuksien hallinta

Kun asennat tai käytät sovellusta, sinua voidaan pyytää sallimaan useita eri toimintoja. Esimerkiksi sähköpostisovellus voi pyytää lupaa käyttää yhteystietoja, jotta se voi tuoda ystäviesi yhteystiedot. Jos olet antanut käyttöoikeudet vahingossa, voit aina muuttaa niitä asetuksissa. Käyttöoikeuksia voi hallita oikeuksien hallinnassa.

Vaihe 1. Avaa Asetukset ja valitse Sovellukset-valikko.

Vaihe 2.  Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä).

Sovellusoikeuksien asetukset, vaihe 1

Vaihe 3. Valitse Käyttöoikeuksien hallinta.

Vaihe 4. Katso läpi oikeuksien luettelo. Valitse toiminto, jonka oikeudet haluat määrittää.

Sovellusilmoitusten asetukset, vaihe 2

Vaihe 5. Jos haluat muuttaa tiettyjen sovellusten oikeuksia, valitse oikeus, jonka haluat sallia tai estää. Esimerkiksi Galaxy Wearable -sovellus, jolla on oikeus käyttää Sijainti-toimintoa.

Vaihe 6. Voit valita jonkun seuraavista:

• Salli aina: sovellus käyttää näitä tietoja, vaikka se ei olisi käytössä.
  • Salli vain, kun sovellusta käytetään
  • Kysy aina
  • Estä
Sovellusoikeuksien asetukset, vaihe 3

Huomautus: Tiettyjen oikeuksien estäminen voi vaikuttaa joidenkin sovellusten toimintaan. Silloin näkyviin tulee ilmoitus.

Yksittäisen sovelluksen käyttöoikeuksien tarkistaminen ja muuttaminen

Voit tarkistaa myös yksittäisen sovelluksen oikeudet. Aloita Sovellusasetukset-valikosta.

Vaihe 1. Valitse haluamasi sovellus asennettujen sovellusten luettelosta, esim. YouTube.

Vaihe 2. Napauta Oikeudet.

Vaihe 3. Tarkista sovelluksen oikeuksien tiedot. Valitse oikeus, jonka haluat sallia tai estää.

Yksittäisen sovelluksen oikeudet

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.