Siirtymispalkin näyttäminen Galaxy-laitteessa?

Siirtymispalkki on Galaxy-laitteen työkalu, jolla voit käyttää alkunäyttöä tai viimeksi käytettyjen sovellusten näppäintä helposti ja luontevasti. Siirtymispalkin voi myös piilottaa. Lue lisää siirtymispalkin käyttämisestä alta.

Siirtymispalkin näkymä korostettuna Galaxy-laitteessa.

Galaxy-laitteessa on palkki kolmella pikavalinnalla. Se on nimeltään siirtymispalkki. Sitä käyttämällä voit käyttää kolmea valintaa napauttamalla eri näppäimiä:

• Viimeksi käytetyt sovellukset -näppäin.
  • Alkunäyttönäppäin.
  • Paluu-näppäin.

Olet kuitenkin voinut piilottaa siirtymispalkin valitsemalla pyyhkäisyelevalinnat, jotka korvaavat näytön näppäimet pyyhkäisyeleillä.

Jos haluat nähdä siirtymispalkin uudelleen, seuraa näitä vaiheita:

1 Avaa Asetukset-valikko ja valitse Näyttö.
2 Vieritä alas osioon Siirtymispalkki ja napauta sitä.
3 Voit valita näppäinten ja pyyhkäisyeleiden välillä. Jos haluat nähdä siirtymispalkin näytössä, valitse Näppäimet.

Kyllä. Jos haluat vaihtaa siirtymispalkin näppäinten järjestystä, seuraa näitä vaiheita:

1 Toista edellä mainitut vaiheet siirtyäksesi Siirtymispalkki-valikkoon.
2 Kun Näppäimet-valinta on valittuna, siirry näytön alaosaan. Voit valita haluamasi siirtymispalkkityypin Näppäinjärjestys-valikossa.

Voit valita kahden eri asettelun välillä:

• Viimeksi käytetyt sovellukset -näppäin Alkunäyttönäppäin Paluunäppäin.
  • Paluunäppäin Alkunäyttönäppäin Viimeksi käytetyt sovellukset -näppäin.

Siirtymispalkki voi kadota, kun käytössä on tietyt sovellukset tai toiminnot.

Näet siirtymispalkin pyyhkäisemällä ylös näytön alaosasta.

Näet näytön näkymän pyyhkäisemällä ylös siirtymispalkin näyttämiseksi.

Huomaa: jos kierrät Galaxy-laitetta katsoaksesi videon vaakasuuntaisesti, siirtymäpalkki näkyy näytössä pyyhkäisemällä vasemmalle tai pyyhkäisemällä oikealle.