Esittelyssä Galaxy Z Fold2 -puhelimen uudet ominaisuudet

Kaikkien puhelimien huippu on saapunut muuntautuvine kokemuksineen. Tämä ei ole taikaa vaan innovaatiota. Voit kääntää uuden sivun mobiililaitteiden historiassa ja muuttaa tulevaisuuden muotoa. Uusien tekniikoiden avulla voit avata tiesi teatterin maailmaan, nauttia huippuominaisuuksista ja kätevyydestä ja löytää uuden tavan työskennellä ja pelata.

Sulava ja luonnollinen näkymä jopa 120 Hz:n Adaptive-taajuudella

Ainutlaatuinen näyttökokemus dynaamisella 120 Hz:n virkistystaajuudella. Infinity-näytöllä voit selata tasaisesti eikä silmäystävällinen näytönsiirto aiheuta jälkikuvia.

Adaptive-virkistystaajuus

①  120 Hz (120 virkistystä 1 sekunnissa)             ②  60 Hz (60 virkistystä 1 sekunnissa)

Huomautus: Päänäytön oletustaajuus on 120 Hz ja kansinäytön vain 60 Hz.

Älykäs näyttö

Automaattinen virkistystaajuus optimoituu sisällön mukaan, joten se minimoi akun virrankulutuksen ja vähentää myös ylikuumenemista. Adaptive-tila on oletusasetuksena Z Fold2 -mallissa, joka käyttää adaptiivisesti jopa 120 Hz:n dynaamista virkistystaajuutta.

• Verkkoartikkeli: 11 Hz (10,9 Hz)
  • Videot: 24–120 Hz
  • Pelit: 48/120 Hz

Näytön virkistystaajuuden muuttaminen

Vaihe 1. Valitse Asetukset-näytöltä Näyttö > Liikkeen sulavuus.

Vaihe 2. Valitse virkistystaajuus.

• Adaptive: Animaatiot ja selaaminen ovat sulavampia, kun automaattisesti säätyvä näytön virkistystaajuus on jopa 120 Hz.
  • Vakio: Käytä virkistyksen vakiotaajuutta normaalitilanteissa akun virran säästämiseksi.
Liikkeen sulavuus

Koko näkymä kansinäytöllä

Voit nauttia älypuhelimesta täysillä 63 % suuremmalla Super AMOLED -näytöllä. Kansinäyttö on 6,2 tuuman Infinity-O-näyttö, joka parantaa käytettävyyttä jopa taitettuna.

Super AMOLED -näyttö

Dynaaminen äänikokemus High-Dynamic-kaksoiskaiuttimilla

Suuren 7,6 tuuman elokuvanäytön lisäksi voit uppoutua myös Galaxy-sarjan parhaaseen dynaamiseen äänimaailmaan. High-Dynamic-kaksoiskaiuttimet tuottavat paremman äänen tasapainon ja parannetun bassoäänen. Voit nauttia paremmasta stereoefektistä ja äänen selkeydestä kaksoiskaiuttimien eloisalla äänellä.

High-Dynamic-kaksoiskaiutin

Moduulikaiutin

Smart Wi-Fi

Wi-Fi 6.0 on salamannopea 1,2 Gbps:n huippunopeudella, kun Wi-Fi Optimizer mahdollistaa automaattisen viiveen optimoinnin saumattomassa yhteydessä.

Voit jakaa yhteyden kätevästi lähettämällä ystävillesi ponnahdusviestin, jonka avulla he voivat muodostaa WiFi-yhteyden ilman salasanaa.

Smart Wi-Fi

① Vieras              ② Omistaja

Huomautus: Ponnahdusviestin lähettäminen on käytettävissä vain, kun olet ystäväsi yhteystietoluettelossa ja ystäväsi mobiililaitteen näyttö on päällä.

Langaton DeX televisiossa

Voit toistaa kahta kohdetta samanaikaisesti käyttämällä televisiota toisena näyttönä ja hallita molempia laitteita. Voit käyttää vapaasti matkapuhelinta samalla kun toistat matkapuhelimen sisältöä televisiossa langattomalla yhteydellä. Voit muodostaa yhteyden helposti peilaamalla näytön älytelevision pikapaneelin avulla. QHD (2 560 x 1 440) -resoluutio toistaa yksityiskohdat eloisasti ja tarkasti. Lue lisää Samsung-tuen artikkelista Langattoman DeX-ominaisuuden käyttäminen Galaxy Note20 Ultra -tabletilla