Mikä on S22-laitteen lisäkirkkaustila ja miten se otetaan käyttöön?

Henkilö käyttää S22-laitetta hämärässä

S22-sarja lisäkirkkaustila on 1,6 kertaa kirkkaampi manuaalisesti säädetty kirkkaus, mikä tarkoittaa, että voit käyttää laitetta hämärissä ja pimeissä olosuhteissa. Mukautuva kirkkaus on silti parempi vaihtoehto useimmissa tilanteissa, erityisesti ulkona suorassa auringonvalossa tai erittäin kirkkaassa valaistuksessa. Lisäkirkkaus on piilotettuna näyttövalikossa ja se tulee näkyviin, kun otat mukautuvan kirkkauden pois käytöstä. Lue, miten voit ottaa toiminnon käyttöön ja lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ota lisäkirkkaus käyttöön seuraavasti:

1 Valitse Asetukset ja Näyttö.
Näyttö valittuna asetuksissa
2 Ota Mukautuva kirkkaus poiskäytöstä napauttamalla valitsinta sen vieressä
Mukautuvan kirkkauden valitsin korostettuna
3 Lisäkirkkauden asetus tulee näkyviin. Ota toiminto käyttöön napauttamalla valitsinta
Lisäkirkkaus otettuna käyttöön

Ei. Lisäkirkkaustila on käytettävissä vain, kun mukautuva kirkkaus otetaan pois käytöstä. Mukautuva kirkkaus on tarkoitettu optimoimaan kirkkaus riippuen käyttäjän olosuhteista ja sitä voi säätää vetämällä kirkkauspalkkia ylös ja alas. Jos tarvitset enemmän kirkkautta kuin palkin enimmäistaso, ota lisäkirkkaus käyttöön.

Lisäkirkkaus mahdollistaa suuremman kirkkauden kuin mukautuva kirkkaus manuaalisesti säädettäessä laitteen kirkkauspalkkia. Suorassa auringonvalossa tai erittäin valoisissa tiloissa mukautuva kirkkaus käyttää HBM (High Brightness Mode) -tilaa, joka on kirkkaampi kuin manuaalisesti säädettävä kirkkaus. Mukautuvaa kirkkautta suositellaan useimmissa tilanteissa, erityisesti ulkona auringonvalossa ja käyttäessäsi laitetta normaaliolosuhteissa.

Olemassa on pieni riski, että lisäkirkkaustila voi jättää jälkikuvan tai palanutta muistuttavan jäljen puhelimen näyttöön. Tämän riskin pienentämiseksi lisäkirkkautta suositellaan käytettäväksi vain tarvittaessa ja se kannattaa poistaa käytöstä, kun sitä ei tarvita. Siirry Samsungin tukipalveluun, jos olet huolissasi jälkikuvasta laitteesi näytössä.

Lisäkirkkauden käyttöä suositellaan vain hämärän valaistuksen olosuhteissa. Jos silmäsi alkavat väsyä käyttäessäsi sitä suositellusta, ota lisäkirkkaus pois käytöstä.

Lisäkirkkaus käyttää enemmän laitteesi akun virtaa kuin mukautuva kirkkaus. Tämä johtuu siitä, että se on manuaalinen asetus eikä kirkkaus mukaudu akun virran säästämiseksi silloin, kun se on mahdollista. Siksi lisäkirkkautta kannattaa käyttää vain silloin, kun sitä tarvitaan.