Miksi Galaxy Z Fold5:n/Flip5:n näytön keskiosassa on poimu?

Osittain taitettu Galaxy Z Fold5 ja Z Flip5

Kun avaat Galaxy Z Fold5- tai Flip5-laitteesi, saatat nähdä näytön keskiosassa poimun – tämä on tavallinen ominaisuus taittuvien näyttöjen tapauksessa.

Galaxy Z Fold5- ja Flip5-laitteiden päänäyttö on Samsung UTG (Ultra Thin Glass) ‑lasia. Ainutlaatuisen materiaalin ansiosta näyttö on entistä litteämpi: katselukokemus on avattuna uskomattoman tasainen. Lasi valmistetaan useista ohuista kalvokerroksista, mikä tekee näytöstä mahdollisimman ohuen, mutta kuitenkin kestävän ja vahvan. Se kestää jopa satojentuhansia taittokertoja.

Näytön keskipoimu ei vaikuta avatun näytön tai suorituskyvyn laatuun, joten voit jatkaa käyttäjäkokemuksesta nauttimista.