Miksi Galaxy S23/S23+ -puhelimen lähikuvat ovat sameita?

Galaxy S23 -puhelin vaakasuorassa otettaessa valokuvaa

Saatat huomata, että kohdetta ympäröivä tausta näyttää samealta ottaessasi lähikuvan Galaxy S23/S23+ -puhelimella. Se johtuu siitä, että S23/S23+ -laajakulmakameran takakamerassa on iso aukko, mikä mahdollistaa kirkkaiden kuvien ottamisen jopa pimeissä olosuhteissa. Isompi aukko tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että valikoivampi kohdistus voi saada kuvien taustan näyttämään samealta.

Tuleva ohjelmistopäivitys parantaa käyttökokemusta ja optimoi kameran käytettävyyttä.

Päivitystä odotellessa, jos lähikuvan tausta näyttää samealta S23/S23+-kamerassa, voit kokeilla seuraavia keinoja:

1 Kokeile kohteen kuvaamista kauempaa. Jos kuvaamasi kohde on esimerkiksi 30 senttimetrin etäisyydellä, siirry kämmenen mitan taaksepäin.
2 Kokeile kuvan ottamista pystysuunnassa. Jos pidät puhelinta vaakasuunnassa tai vinottain, tausta voi näyttää samealta.

Ottaessasi lähikuvaa Galaxy S23 Ultra -puhelimella, kamera vaihtuu automaattisesti laajakulmakameraksi ja kohteen parannustoiminto otetaan käyttöön automaattisesti sameuden estämiseksi. Kohteen parannustoiminto ei ole kuitenkaan käytettävissä suuren resoluution tilassa, joten kohdetta ympäröivä alue voi näkyä sameana.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.