Samsung Within / #TeamGalaxy

De echte Millie Bobby Brown:
iemand om rekening mee te houden!

Een dag in het leven van Millie, voorvechtster van rechtvaardigheid, op sociale media.

Millie Bobby Brown die tegen een stenen muur staat in een zwarte blazer met krijtstrepen en een rode broek, en die twee vredestekens maakt met haar handen terwijl ze haar lippen tuit voor de camera.

Als je haar Instagram bekijkt, zie je meteen de vele gezichten van Millie Bobby Brown. En hoewel ze bekend staat vanwege haar verbluffende psychokinetische krachten in de Netflix-hitserie, “Stranger Things”, laten de foto’s van Brown zien dat ze ook naast het scherm vooral positiviteit uitstraalt. Check hoe ze haar stem gebruikt om zichzelf onverschrokken uit te drukken op social media. Dat is de #TeamGalaxy-spirit!

Millie Bobby Brown vol zelfvertrouwen in een witte jurk en sneakers voor grote witte blokletters "GIRL" tegen een roze muur.

Hashtag activisme

Ook al is ze pas vijftien, Brown deinst er niet voor terug om haar stem te laten horen als het ertoe doet ‒ vooral via posts op social media over thema's die haar nauw aan het hart liggen. Ze is de allerjongste UNICEF Goodwill Ambassador ooit en neemt haar verantwoordelijkheid op als rolmodel. “Ik besef dat mijn stem telt en ik wil ze op een verstandige manier gebruiken”, zegt Brown. “Als ik ooit te veel druk voel, probeer ik mezelf eraan te herinneren dat er veel jongeren zijn die niet de kans krijgen om hun stem te laten horen aan een groter publiek. Dat zet dingen wel in een ander perspectief.”

“Ik besef dat mijn stem telt en ik wil ze op een verstandige manier gebruiken.”

Twee foto’s naast elkaar van selfies van Millie Bobby Brown; op de ene houdt ze een boek vast, in een geruit shirt en met een witte zonnebril op; op de andere glimlacht ze met haar ogen dicht
Afbeelding van de achterkant van de roterende camera op een bovenste helft-aanzicht van een Angel Gold Samsung Galaxy A80-smartphone
Roterende camera

Leg meer detail in je verhalen dankzij een superscherpe, heldere resolutie – zelfs van de voorkant.

ONTDEK MEER
Afbeelding van de achterkant van de roterende camera op een bovenste helft-aanzicht van een Angel Gold Samsung Galaxy A80-smartphone
Roterende camera

Leg meer detail in je verhalen dankzij een superscherpe, heldere resolutie – zelfs van de voorkant.

ONTDEK MEER

Leven met #nofilter

Of ze nu oprechte berichten opneemt voor haar fans of maffe karaokewedstrijden houdt met vrienden op haar smartphone, de video’s van Brown tonen een herkenbaar en ongefilterd leven achter de schermen. “Social media kan een geweldig platform zijn om jezelf uit te drukken en bepaalde filters kunnen je daarbij helpen. Toch laat ik het liefst mijn ongefilterde, authentieke zelf zien, omdat ik vind dat liefde voor jezelf heel belangrijk is.”

Millie Bobby Brown laat haar net gelakte nagels zien, in een roze jurk met pailletten tegen een stadse achtergrond.

Insta-ready looks

Volgens Brown draait make-up “honderd procent om zelfexpressie” ‒ zoals ze laat zien in haar Instagram Live-make-uptutorials met gemakkelijk na te maken DIY-looks. Ook al is haar dagelijkse make-uproutine beperkt, toch experimenteert ze graag met allemaal verschillende looks. “Als jongere gaan we door een fase waarin we make-up gebruiken om onszelf te verbergen of om erbij te horen, maar als je van jezelf leert te houden, ga je make-up gebruiken om je identiteit en je eigen persoonlijkheid op een leuke manier uit te drukken”, legt Brown uit. “De ene dag ga je voor een sterke, krachtige look of net liever fris en neutraal, op een andere heb je zin om jezelf helemaal op te tutten of ga je voor opvallende make-up uit de jaren 80.”

Zwart-witte straatfoto van Millie Bobby Brown, glimlachend in een denimtop en jeans, terwijl ze een en al positiviteit uitstraalt

Fuelled by positivity

Bekend zijn heeft natuurlijk ook uitdagingen – zoals haters die haar aanspreken wanneer ze controversiële meningen, kledingkeuzes en zelfs vriendschappen post. Hoe Brown daarover denkt? Gebruik negativiteit als brandstof voor meer positiviteit: “Ik heb online met veel pesten en negativiteit te maken gehad. Hierdoor wil ik met mijn platform net nog meer liefde en positiviteit verspreiden. Mijn volgers weten dat ik ook maar een mens ben, net als zij. Ik krijg puistjes, ik maak fouten, ik kan gek doen of moe zijn en ik kan ook verdrietig zijn. Al die dingen zijn gewoon oké. Als je jezelf graag ziet zoals je bent, dan kan je ook anderen graag zien en dat is het allerbelangrijkste.”

"Als je jezelf graag ziet zoals je bent, dan kan je ook anderen graag zien en dat is het allerbelangrijkste.”

Millie Bobby Brown glimlacht terwijl ze kijkt naar een spookwitte Galaxy A80 die ze in haar hand heeft
Millie Bobby Brown laat zien hoe ze de Galaxy A80 gebruikt voor het uitzenden van livestreams voor haar fans en bij nieuwe uitdagingen in haar carrière en haar rol als influencer

Het starterspakket van Millie

Met uitspattingen uit het dagelijkse leven en promo’s op de rode loper bieden de multi-lenscamera’s van Galaxy Millie de mogelijkheid om geweldige foto’s te maken voor haar fans.

Vooraanzicht van een prisma zwarte Samsung Galaxy S10 met een achteraanzicht van de telefoon daarachter

Galaxy S10e | S10 | S10+

Vooraanzicht van een zwarte Samsung Galaxy A80-smartphone met een geel en blauw wervelend patroon op het startscherm

Galaxy A80

Voorkant van een zilverkleurige Samsung 10.000 mAh Ultra Battery-oplader

10.000 mAh Ultra Battery-oplader

Een studio-PR-foto van Millie Bobby Brown, glimlachend en leunend met haar hoofd naar de zijkant, de ene hand over de andere, tegen een roze achtergrond.

FEATURING

Millie Bobby Brown

Actrice en activiste uit Engeland.

Lees de volgende verhalen