Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Tekniset Tiedot

Galaxy S5 neo (SM-G903F)

Suoritin
  • Suorittimen nopeus 1,6 GHz
  • Suorittimen tyyppi Oktaydin
Näyttö
  • Koko (päänäyttö) 5,1" (129,4 mm)
  • Tarkkuus (päänäyttö) 1920 x 1080 (FHD)
  • Tekniikka (päänäyttö) Super AMOLED
  • Värisyvyys (päänäyttö) 16 miljoonaa
  • S Pen -tuki Ei
Kamera
  • Pääkameran tarkkuus CMOS 16,0 MP
  • Pääkameran automaattitarkennus Kyllä
  • Etukameran tarkkuus CMOS 5,0 MP
  • Pääkameran salama Kyllä
  • Videotallennuksen tarkkuus FHD (1920 x 1080) @30fps
Muisti
  • RAM-muisti (Gt) 2 GB
  • Sisäinen muisti (Gt) 16 GB
  • Käytettävissä oleva muisti (Gt)* 9.5 GB
  • Ulkoisen muistin tuki MicroSD (jopa 128 Gt)
Verkko/verkkopalvelu
  • Multi-SIM Yksi SIM-kortti
  • SIM-koko Micro SIM (3FF)
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B3 (1800), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B20 (800)
Liitettävyys
  • ANT+ Kyllä
  • USB-versio USB 2.0
  • Paikannustekniikka GPS, Glonass
  • Kuulokeliitäntä 3,5 mm:n stereo
  • MHL Ei
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct Kyllä
  • Bluetooth-versio Bluetooth v 4.1
  • NFC Kyllä
  • Bluetooth-profiilit A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP
  • PC-synkronointi Smart Switch (PC-versio)
Käyttöjärjestelmä
Android
Yleisiä tietoja
  • Väri Musta
  • Kosketusnäyttö Kosketusnäyttö
Anturit
Kiihtyvyysanturi, Gyrometri, Geomagneettinen anturi, Hall-anturi, Sykemittarianturi, Etäisyysanturi, RGB-valoanturi
Fyysiset ominaisuudet
  • Mitat (L x K x S, mm) 142 x 72.5 x 8.1
  • Paino (g) 145
Akku
  • Internet-käyttöaika (3G) (tuntia) Jopa 10
  • Internet-käyttöaika (LTE) (tuntia) Jopa 11
  • Internet-käyttöaika (Wi-Fi) (tuntia) Jopa 13
  • Videon toistoaika (tuntia) Jopa 13
  • Akun vakiokapasiteetti (mAh) 2800
  • Irrotettavissa Kyllä
  • Äänen toistoaika (tuntia) Jopa 73
  • Puheaika (3G WCDMA) (tuntia) Jopa 15
Ääni ja kuva
  • Videon toistomuoto MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videotoiston tarkkuus FHD (1920 x 1080) @30fps
  • Äänen toistomuoto MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Palvelut ja sovellukset
  • Wearables tuki Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear
  • S Voice -toiminto Kyllä
  • Mobiili-TV Ei

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.