Kuinka käyttää Transkriptioavustajaa Galaxy S24 -laitteessa

Transkriptioavustaja-ominaisuus Galaxy S24-laitteessa mahdollistaa käyttäjien puheen tallentamisen ja puheen sisällön transkription. Opi käyttämään Transkriptioavustaja-ominaisuutta, jotta liiketoimintamuistioiden ja muiden asiakirjojen laatiminen olisi kätevämpää.

Ihmiset käyttävät Transkriptio-ominaisuutta Ääninauhuri-sovelluksessa.

Huomio: Julkaisuhetkellä tuetaan 13 kieltä (17 aluetta), tulevaisuudessa lisätään enemmän kieliä päivityksissä.

Tuetut kielet (alueet)

• Kiina (yksinkertaistettu), englanti (Intia, Iso-Britannia, Yhdysvallat), ranska, saksa, hindi, italia, japani, korea, puola, portugali (Brasilia), espanja (Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), thai, vietnam.

Kuinka käyttää Transkriptioavustaja-ominaisuutta

Transkriptioavustaja-ominaisuus on saatavilla Ääninauhuri-sovelluksen kautta.

Kirjoita tallenteet tekstiksi

Ääninauhuri-sovelluksen koti. Ääninauhuri-sovelluksen koti.

Vaihe 1. Valitse haluttu tallennustiedosto.

Ääninauhurin transkriboi-painike. Ääninauhurin transkriboi-painike.

Vaihe 2. Napauta Transkriboi.

Valitse kieli -asetus. Valitse kieli -asetus.

Vaihe 3. Valitse kieli > Napauta Transkriboi.

Ääninauhurin transkriptio näytetään. Ääninauhurin transkriptio näytetään.

Vaihe 4. Transkriptio näytetään.

Huomautus: Tarkkaa transkriptiota varten puhujan on puhuttava selkeästi ja oltava lähellä mikrofonia.

Käännä transkriboitu teksti

Ääninauhuri-sovelluksen koti. Ääninauhuri-sovelluksen koti.

Vaihe 1. Valitse transkriboitu tallennetiedosto.

Transkriboitu äänitallenne. Transkriboitu äänitallenne.

Vaihe 2. Napauta Käännä -kuvaketta.

Valitse kielen asetus. Valitse kielen asetus.

Vaihe 3. Valitse kieli > Napauta Käännä.

Käännetty transkriptio näytetään. Käännetty transkriptio näytetään.

Vaihe 4. Käännetty teksti näkyy alkuperäisen tekstin alapuolella.

* Vaihtaaksesi kohdekieleksi haluamasi kielen, valitse kohdekieli yläosasta.

Huomautus: Voit myös lisätä kieliä kohdasta Asetukset > Edistykselliset toiminnot > Edistykselliset älytoiminnot > Ääninauhuri.

Yhteenveto tekstitranskriptiosta

Huomautuksia:

• Sinun on oltava kirjautuneena Samsung-tilillesi käyttääksesi Yhteenveto-ominaisuutta.
  • Jos tallenne on lyhyt, sitä ei voida tiivistää.
Ääninauhuri-sovelluksen koti. Ääninauhuri-sovelluksen koti.

Vaihe 1. Valitse transkriboitu tallennetiedosto.

Äänitetty puheen tallenne. Äänitetty puheen tallenne.

Vaihe 2. Napauta Yhteenveto.

Äänitteen yhteenveto. Äänitteen yhteenveto.

Vaihe 3. Yhteenveto, mukaan lukien avainsanat, näytetään.

* Voit myös kääntää yhteenvedetyn tekstin napauttamalla Käännä-kuvaketta.

Huomautus: Tekoälyn luonteesta johtuen tulokset ja laatu saattavat vaihdella joka kerta.