Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Tekniset Tiedot

Galaxy Note 4 (SM-N910F)

Suoritin
  • CPU Speed 2,7 GHz
  • CPU Type Neliydin
Näyttö
  • Size (Main Display) 5,7" (143,9 mm)
  • Resolution (Main Display) 2560 x 1440 (Quad HD)
  • Technology (Main Display) Super AMOLED
  • Color Depth (Main Display) 16 miljoonaa
  • S Pen Support Kyllä
Camera
  • Rear Camera - Resolution CMOS 16,0 MP
  • Rear Camera - Auto Focus Kyllä
  • Front Camera - Resolution CMOS 3,7 MP
  • Rear Camera - Flash Kyllä
  • Video Recording Resolution UHD 4K (3840 x 2160), 30 fps
Memory
  • RAM Size (GB) 3 GB
  • ROM Size (GB) 32 GB
  • Available Memory (GB) 24.4 GB
  • External Memory Support MicroSD (jopa 128 Gt)
Verkko/verkkopalvelu
  • Multi-SIM Yksi SIM-kortti
  • SIM-koko Micro SIM (3FF)
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B17 (700), B20 (800)
Liitettävyys
  • ANT+ Kyllä
  • USB Version USB 2.0
  • Location Technology GPS, Glonass, Beidou
  • Earjack 3,5 mm:n stereo
  • MHL Kyllä
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO
  • Wi-Fi Direct Kyllä
  • DLNA Support Ei
  • Bluetooth Version Bluetooth v 4.1
  • NFC Kyllä
  • Bluetooth Profiles A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP
  • PC Sync. KIES
OS
Android
General Information
  • Form Factor Kosketusnäyttö
Sensors
Kiihtyvyysanturi, Barometri, Sormenjälkianturi, Gyrometri, Geomagneettinen anturi, Eleanturi, Hall-anturi, Sykemittarianturi, Etäisyysanturi, RGB-anturi, UV-anturi
Physical specification
  • Dimension (HxWxD, mm) 153.5 x 78.6 x 8.5
  • Weight (g) 176
Battery
  • Internet Usage Time(3G) (Hours) Jopa 10
  • Internet Usage Time(LTE) (Hours) Jopa 11
  • Internet Usage Time(Wi-Fi) (Hours) Jopa 12
  • Video Playback Time (Hours) Jopa 14
  • Standard Battery Capacity (mAh) 3220
  • Audio Playback Time (Hours) Jopa 82
  • Talk Time (3G WCDMA) (Hours) Jopa 20
Audio and Video
  • Video Playing Format MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Video Playing Resolution UHD 4K (3840 x 2160), 30 fps
  • Audio Playing Format MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Services and Applications
  • Wearables tuki Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear, Gear VR
  • S-Voice Kyllä
  • Mobile TV Ei

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Drop Point

Uusi Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa puhelin. Aikaa säästyy ja vaivaa ei ole nimeksikään.

• Samsung SideSync 3.0

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.