Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Suodatuksen tulokset

5 of 15 Ratkaisut SM-N930X ‎(SM-N930X)‎
{{loadedCount}} of {{totalCount}}

Lataa Manuaali

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00