Nauti Galaxy Z Fold3 5G -kamerasta ja ainutlaatuisista taittotoiminnoista

Galaxy Z Fold3 5G -kamerassa on parempi suorituskyky ja uusia toimintoja. Lue alta Galaxy Z Fold3 5G -laitteen älykkäistä toiminnoista.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Galaxy Z Fold3 5G -kamerat

Galaxy Z Fold3 5G -laitteessa on viisi kameraa: yksi kansinäytössä, yksi päänäytössä ja kolme takana. Takakameroissa on superkirkas lasi, joka suojaa naarmuilta ja tekee kuvista selkeämpiä. Erityisesti päänäytössä Galaxy Z Fold3 5G hyödyntää näytön alla olevaa Under Display -kameraa (UDC), joka tekee koko näytön kokemuksesta entistä todellisemman. Katso kameran tekniset tiedot alta.

Galaxy Z Fold3 5G -kameran yleistiedot.

Kansinäytön kamera

10 MP F2,2 FF

Päänäytön kamera

4 MP F1,8 FF

Ultralaajakulmainen takakamera

12 MP F2,2

Laajakulmainen takakamera

12 MP F1,8 OIS Dual Pixel AF

Tele-takakamera

12 MP F2,4 OIS PDAF 2x Zoom

Katkeamaton päänäyttö ja Under Display -kamera

Galaxy Z Fold3 5G on maailman ensimmäinen taitettava puhelin, jossa on katkeamaton katselunäyttö Under Display -teknologian ansiosta. Avattuna Under Display -kamera mahdollistaa koko näytön kokemuksen, joten se on paljon todellisempi elokuvaa katsellessa. Se on myös entistä ohuempi ja kevyempi ja siten mukavampi pitää yhdessä kädessä.

Galaxy Z Fold3 5G ja under display -kamera.

Huomautus:

• Jotkut kameran toiminnot eivät ole käytettävissä Under Display -kamerassa.
  • Under Display -kameran kuvanlaatu voi olla muita kameroita heikompi.
  • Tarkkojen selfiekuvien ottamiseen suositellaan kansinäytön kameraa tai takakameraa.

Capture View -tilan ansiosta sinun ei tarvitse siirtyä edestakaisin kameran ja gallerian välillä. Nyt voit esikatsella, jakaa, poistaa ja merkitä viimeaikaiset kuvat ja videot toisella näytöllä ja ottaa samalla uusia kuvia tai videoita toisella näytöllä.

Ota Capture View -tila käyttöön Kamera-sovelluksessa seuraavasti:

Vaihe 1. Napauta Capture View -kuvaketta näytön vasemmassa ylälaidassa.

Vaihe 2. Ottamiesi kuvien tai videoiden esikatselu näytetään samanaikaisesti.

Galaxy Z Fold3 5G ja Capture View -tila.

Huomautus: Näet otoksesi välittömästi. Kaikki ottamasi kuvat ja videot näytetään tässä, kunnes suljet kamerasovelluksen. Voit selata ylös ja alas sataa otosta.

Kaksoisesikatselutoimintoa on myös parannettu niin, että voit esikatsella kuvausta sekä pää- että kansinäytössä, jotta näet, miltä se näyttää. Kuvattavat henkilöt näkevät esikatselun reaaliaikaisesti myös kansinäytössä ja kuvaaja voi keskustella helposti kuvattavien kanssa käyttäessään suodattimia, kasvotoimintoja, AR-piirustuksia ja AR-hymiöitä. Joten sinun ei tarvitse leikkiä ohjaajaa ja siirrellä kuvattavia vasemmalle ja oikealle.

Galaxy Z Fold3 5G ja kaksoisesikatselu.

Voit näyttää esikatselun myös kansinäytössä ottaessasi kuvia itsestäsi korkean resoluution takakameralla. Ottaessasi selfieitä takakameralla, kasvojen parannustoiminto voi auttaa ottamaan luonnollisempia ja kauniimpia selfiekuvia. Näyttämällä kaksoisesikatselun saman aikaisesti kansinäytössä, kuvattava henkilö näkee esikatselun reaaliajassa.

Ota pää- ja kansinäytön kaksoisesikatselu käyttöön napauttamalla kansinäytön esikatselukuvaketta oikealla ylhäällä.

Galaxy Z Fold3 5G ja kansinäytön esikatselu.

Huomautus:

• Älä käytä salamaa lähellä silmiä. Salaman käyttäminen liian lähellä silmiä voi aiheuttaa hetkellisen näkökyvyn häviämisen tai vahingoittaa silmiä.
  • Tämä toiminto on käytössä vain tietyissä kuvaustiloissa.

Jotta käyttäminen ilman käsiä olisi vapaampaa, Automaattinen kehys toimii suuremmalla etäisyydellä ja tunnistaa automaattisesti jopa neljä henkilöä kerralla kädessä pidettävällä tuella. Automaattisen kehystoiminnon avulla kuvauskulma ja etäisyys säätyvät automaattisesti kasvojen ja kehon tunnistuksen avulla, kun videota kuvataan etu- tai takakameralla.

Jos otat automattisen kehystoiminnon käyttöön, kuvattavien liikkeitä seurataan ja he pysyvät videoruudun keskellä sulavan zoomin avulla.

Galaxy Z Fold3 5G ja automaattinen kehys.

Ota Automaattinen kehys käyttöön napauttamalla automaattisen kehyksen kuvaketta VIDEO-tilassa alhaalla vasemmalla.

Galaxy Z Fold3 5G -kameran automaattisen kehyksen kuvake.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Lue lisää taitettavien Galaxy-laitteiden käytöstä Samsungin tukiartikkelista Varotoimet taittuvien Galaxy-laitteiden käytössä.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.