Fotografie

#SamsungExpo - omdat elke foto op je camerarol een kunstwerk is

Maak kans op jouw eigen plekje in de prestigieuze Ed. Gallery en win een Galaxy S21 Ultra.

Ed. Gallery cureert deze zomer XXL Limited Edition prints van emerging Belgische creatives in de eerste online window display in België. Voor deze unieke experience gaan Ed. Gallery en Samsung een exclusieve collab aan met fotografen Marie Wynants, Maxime Prokaz & Raia Maria Laura. Zo creëerden de Samsung Ambassadors verschillende beelden met de Galaxy S21 Ultra voor de expo. Wait, it gets better! Ook jij maakt kans om jouw fotokunsten te exposeren in deze prikkelende ‘live window display’ én een Galaxy S21 smartphone te winnen . Scroll snel verder om te ontdekken hoe jij je eigen XXL-kunstwerk & revolutionaire smartphone verzekerd!

4

Resolutie revolutie

“Een perfect technisch belichte foto oké…maar een foto waar je een draai aan geeft, waarmee je je eigen realiteit creëert dat is de kunst van smartphone fotografie.” Marie Wynants

Smartphone fotografie is al langer een dingetje maar nooit eerder was het beeld zo revolutionair als met de Galaxy S21 Ultra. De 108MP camera legt door middel van 5 state-of-the-art lenzen elke detail, elke kleurnuance vast zodat je foto’s eruitzien als een kunstwerk.

Size does matter

“Als fotograaf wil je in de eerste instantie je verhaal, je beelden delen. Om aan mensen te vertellen hoe jij de wereld ziet. Ik kan niet wachten om mijn werk op deze Ed. Gallery X Samsung expo te delen!” Maxime Prokaz

Op ‘The Size Matters Edition’-expo te Ed. Gallery zal gedurende de maanden juli, augustus en september het werk van gereputeerde fotografen te zien zijn in XXL Art Wall format. XXL wat? Verwacht je aan een art walhalla op de Zeedijk te Knokke-Heist
je ondergedompeld wordt in een universum van twee meter hoge limited editions prints. Een gecureerde selectie van foto’s – die het midden houden tussen een interieurobject en een kunstwerk - zijn bovendien gemaakt met een Galaxy S21 Ultra.
De grote primeur van de expositie is echter het online window display dat van de expo een echte immersive experience maakt. Zo roteren de kunstobejecten in het pand voortdurend en geniet je 's avonds van een knap staaltje virtuele projectietechnologie. Voorbijgangers kunnen ten slotte een code scannen om zo de volledige galerij te betreden en eventueel XXL Walls aan te kopen.

Win een Galaxy S21 Ultra & je eigen plekje op de expo

Wil jij ook één van jouw werken tentoonstellen in XXL-formaat én een Galaxy S21 Ultra smartphone winnen? Bezorg ons dan een foto genomen met een Samsung Galaxy smartphone en schrijf je ASAP in! Op 7 juni zullen Marie, Maxime & Raia vervolgens één Belgische winnaar uitkiezen, die samen met hen een eigen smartphone foto tot leven kan zien komen te Ed. Gallery en een Galaxy S21 Ultra krijgt om nog meer smartphone kunst te creëren.

“Focus je niet te hard op ‘ik MOET een mooie foto maken'. Have fun, lay back, maak foto’s en dan is er sowieso eentje die je mooi gaat vinden!”

- Raia Maria Laura

Schrijf je hier in

Upload voor 2 juni maximaal 5 foto's genomen met Samsung Galaxy smartphone die jij op XXL-formaat op de Ed. expo wil zien shinen en maak kans ome Galaxy S21 Ultra te winnen. Zorg er uiteraard voor dat het formaat van jouw foto voldoende groot is.

Create art

Herdefineer de grenzen van smartphone fotografie

Lees de volgende verhalen