Fotografie

Wat maakt een
bedankje speciaal?

Jij! Maak het extra persoonlijk #withGalaxy.

We mogen elkaar momenteel misschien niet meer aanraken, toch kunnen we elkaar dankzij bedankbriefjes wel blijven raken. En daarom vroegen we jullie die bedankjes met de hashtags #ThankYouNote en #withGalaxy te delen. Sommige inzendingen kregen een plaatsje op onze social media maar we hadden nog iets leuks in petto: al die bedankjes werden in een hartverwarmende fotomozaïek verzameld die de vorm van een lachende emoji kreeg.

Maak van de feestdagen gebruik om je dankbaarheid te tonen voor die lange wandelingen met vrienden, voor de troostende woorden van je mama of voor die gekke tekeningen van je petekind. Wedden dat het jullie dichter bij elkaar brengt, zelfs als jullie nog even ver weg moeten blijven? Omdat het soms moeilijk is de juiste woorden te vinden of om iemand op een attente manier te bedanken, tonen we je graag hoe jij je bedankjes een persoonlijke toets geeft met de Galaxy Z Fold3.

We daagden jullie uit om jullie dankbaarheid op een creatieve manier over te brengen #withGalaxy. Een challenge die jullie duidelijk aandurfden! We werden overrompeld met illustraties gemaakt met de S Pen, perfecte momenten vastgelegd met onze kwaliteitscamera en unieke AR-filters opgedragen aan de personen die een belangrijke rol spelen in jullie leven. Gewoon #mindblowing!

Weet je niet waar te beginnen? Scrol door je foto’s, kies er eentje uit van een belangrijk moment en laat de gevoelens die in je opkomen spreken. Neem nu je S Pen om die foto nog persoonlijker te maken door leuke doodles of speelse details toe te voegen, en boom: pure virtuele liefde! Veel beter dan een kaartje uit de winkel, toch?

“Dank je”. Het zijn twee simpele woordjes die we vaak uit beleefdheid zeggen. Maar hoe bedank je oprecht die speciale mensen in je leven?

Door je (creatieve) hart te laten spreken en jezelf en je geliefde in een tekening te verwerken, bijvoorbeeld. Zo merken ze meteen hoe uniek ze voor jou zijn. Als muze beschouwd worden? Dat is het mooiste compliment!

Een bloemetje laten leveren? Leuk, maar niet erg origineel. Pronk liever met je artistieke talenten om je dierbaren te laten zien hoe belangrijk hun steun voor je is. De tijd en energie die je besteedt aan een persoonlijke creatie toont pas echt aan hoe erg jij je familie, vrienden of collega’s waardeert. En het beste deel? Een digitale bloem blijft voor altijd bestaan, en je kan zelfs nieuwe bloemsoorten uitvinden!

Persoonlijke berichten brengen ons zo dicht mogelijk bij elkaar, want zo’n kleine gebaren verbinden enorm. Laat je geliefden zien hoeveel jij ze in je hart draagt met een bedankje dat van niemand anders kan komen.

Raak met woorden en persoonlijke creaties

Zeg dank je wel #withGalaxy, want niets is vanzelfsprekend.

Lees de volgende verhalen