Fotografie

Kleur bekennen met hair & makeup artist Gladys
en styliste Lola

You can’t contain(er) this squad!

Hair & makeup artist Gladys is een fusie van creatieve juices die met haar werk een kleurrijke ode brengt aan de glitz & glamour van muziekvideo’s uit de jaren 2000. Muziek is ook voor de Brusselse styliste Lola onlosmakelijk verbonden met haar werk. Zo stylet ze vanuit modehoofdstad Parijs exclusief Belgische artiesten. Deze twee creatives kleuren dus graag buiten de lijntjes en waren dan ook de perfecte match voor de launch van de Galaxy S20 FE. Beide powervrouwen kregen carte blanche - to do what they do best - met de nieuwe Galaxy S20 FE-kleurtjes.

Ontdek het creatieve universum van Gladys Ferro

Ook al heeft deze Antwerpse bombshell naar eigen zeggen geen gevoel voor ritme, groeide ze op in een muzikaal nest. Haar inspiratie voor haar werk haalt ze dan ook uit muziekvideo’s uit de jaren 2000. “Terwijl de meeste mensen zich toen blindstaarden op de beeldige vrouwen en snelle auto’s, werd ik vooral verblind door de eyeliners & lashes die in de clips werden gebruikt”, aldus Gladys.

Met lipgloss, killer lashes en liner kan je nooit missen

“Wanneer je als stylist gevraagd wordt om met specifieke kleuren te werken, kan je nog altijd helemaal losgaan. Voor de Galaxy S20 FE-launch had ik de kans om met Cloud Navy, Lavender, Orange, Red, Mint & White te experimenteren. Ik koos voor subtiele kleuraccenten zoals een mint graphic liner, een smokey lavender eye en witte strass-steentjes om de Galaxy S20 FE-kleurtjes subtiel in de verf te zetten.”

Ontdek het creatieve universum van Lola

Lola laat zich graag inspireren door Britse muziek en de Britse skatescene, maar ook Tyler The Creator kan haar stylistenhart bekoren. Voor de Can’t Container Me-set, stylede Lola haar mede creatives met oversized witte overalls afgewerkt met witte sneakers zodat alle creatives als het ware deel uitmaakten van het blanco canvas dat naar hartenlust kon worden ingekleurd met het Galaxy S20 FE-kleurenpalet.

Een beetje kleur in ons leven is goed

“Het leuke aan de Galaxy S20 FE is dat elke persoon een andere persoonlijkheid heeft en dat kan je ook echt uitdrukken met deze kleurtjes. Met een bredere selectie aan kleuren, spreek je gewoon meer soorten mensen aan en dat is bij styling net hetzelfde. Door verschillende stoffen, kleuren maar ook snits te combineren creëer je de leukste energie.”

Lees de volgende verhalen