Fotografie

De favorieten van de jury

Point of U

Tijdens de Point of U-finale werd de jury gebombardeerd met 20 uiteenlopende filmpjes. 20 sterke verhalen. 20 creatieve visies. Het was voor de jury dus geen eenvoudige opdracht om een winnaar te selecteren. “We hebben allerhande filmpjes gezien; van super vette filmpjes met leuke edits tot een goede storyline. Maar als winnaar zochten we iemand die alles in huis had, het totaalplaatje”, aldus de jury.

Toch was er volgens de jury geen twijfel meer mogelijk na de inzending van Abdel.
“Abdel has got it all! Wat Abdel heeft klaargespeeld met de Galaxy S20 is écht knap. Hij heeft een actueel maatschappelijk thema op een unieke manier gebracht door humor en fictie te vermengen, dat is echt een kunst.”

“Abdel is iemand die met het juiste duwtje in de rug heel ver gaat geraken. Wij wilden hem als jury dan ook de kans geven om verder te ontplooien als content creator”, deelt de jury. Buiten Abdel konden ook Mégane en Imhotep de harten van de jury veroveren met hun innoverende video’s.

De kortfilm van smartphone videography winnaar Abdel De kortfilm van smartphone videography winnaar Abdel

“Abdel heeft een actueel thema subtiel in beeld weten te brengen met de nodige dosis fantasie en humor.”

Hakim Chattar

De kortfilm van Mégane, een van de favorieten van de smartphone videography wedstrijd De kortfilm van Mégane, een van de favorieten van de smartphone videography wedstrijd

“Bij Mégane zagen we vooral heel veel potentieel om de videoclip van Jade te maken. Hoe zij met rode belichting en pictures in pictures heeft gewerkt was super vet.”

Bab Buelens

De kortfilm van Imhotep, een van de favorieten van de smartphone videography wedstrijd De kortfilm van Imhotep, een van de favorieten van de smartphone videography wedstrijd

“Imhotep heeft echt super veel werk in zijn video gestoken. Zot dat hij zoiets cool heeft kunnen maken met de Galaxy S20. Vooral zijn 3D-effecten en animaties waren heel sterk.”

Yassine Atari

Lees de volgende verhalen