Fotografie

Bye 2020!
Hier dromen we nu al van voor 2021.

Een extra lading good vibes met alle leuke dingen waarop we ons verheugen.

Wat. Een. Jaar. De voorbije maanden leerden we hoe creatief we wel zijn – van zelf brood bakken tot digitale work-outs organiseren – en dat we vrienden en familie echt vaker eens stevig moeten vastpakken. Onze wens voor 2021? Dat we opnieuw leuke dingen op de agenda mogen zetten met onze favoriete mensen! Geïnspireerd door jullie #withGalaxy foto’s, verzamelden we enkele van de dingen waar we het meest naar uitkijken in 2021.

1

Meer dingen doen
Waar we blij van worden

Sommige hobby’s moesten we in 2020 op de achtergrond schuiven en zo kreeg onze creativiteit een flinke boost! TikTok dansjes, iemand? In het nieuwe jaar willen we dan ook graag meer tijd besteden aan onze passies, of dat nu heel actieve outdoor activiteiten zijn of net rustige, creatieve momentjes.

Super stabiel
Neem stabiele video’s op tijdens het wandelen of mountainbiken.
2

Meer tijd in de natuur doorbrengen

Een van de beste dingen uit 2020? We hebben meer dan ooit veel tijd in de frisse buitenlucht doorgebracht. En dat willen we blijven doen! Wandelen of kamperen in de wilde natuur, buiten koken… alles wat ons voldoende frisse lucht en vitamine D oplevert, staat bovenaan ons lijstje.

3

Opnieuw werk maken van die bucketlist

Ben jij ook helemaal klaar om je paspoort af te stoffen? Als er een ding is waar we met z’n allen massaal naar uitkijken, dan is het wel zorgeloos reizen, exotische lekkernijen proeven en epic shots maken als vakantiesouvenirs.

4

Food, drinks & friends

In 2020 vonden we de e-pero uit, gingen we experimenteren in de keuken en steunden we de lokale horeca door af en toe een heerlijke take-away op het menu te zetten. Maar in 2021 hopen we opnieuw te kunnen genieten van een avondje uit eten. Denk: een hippe, cosy hotspot, een mooie outfit (bye comfy Netflix-pants!), een overvloed aan lekkere hapjes en je beste vrienden.

5

Kom hier dat ik je knuffel!
En laat vooral niet te snel los.

Waar we nog het allermeest naar verlangen? Al die kleine dingen die voorheen vanzelfsprekend leken: met z’n allen gezellig rond een tafel. Een kusje op de wang. Een dikke knuffel. We hopen echt dat we in 2021 social distancing mogen vergeten en onze vrienden en familie terug kunnen knuffelen. En een beetje langer. Gewoon een beetje langer.

Een Samsung Galaxy-logo, met witte tekst tegen een zwarte achtergrond. Een Samsung Galaxy-logo, met witte tekst tegen een zwarte achtergrond.

Wil jij graag iets toevoegen?

Deel je allergrootste hoop voor 2021 door je foto of video te taggen #withGalaxy

Leg je mooiste momenten van 2021 vast

Maak je klaar voor een geweldig nieuw jaar met toekomstgerichte technologie.

Lees de volgende verhalen

*Geschat op basis van het gebruiksprofiel van een gemiddelde/typische gebruiker. Onafhankelijk beoordeeld door Strategy Analytics in het VK en de VS tussen 13.01.2020 en 24.01.2020 met pre-release versies van SM-G980, SM-G981, SM-G985, SM-G986 and SM-G988 onder standaardinstelling met behulp van LTE- en 5G Sub6-netwerken (NIET getest onder 5G mmWave-netwerk). De werkelijke levensduur van de batterij varieert op basis van netwerkomgeving, functies en apps die worden gebruikt, de frequentie van gesprekken en berichten, het aantal keren opgeladen en vele andere factoren.