Samsung Within / #TeamGalaxy

Alleen maar chille vibes:
#SpreadTheLove met
Millie Bobby Brown

Ga samen met #TeamGalaxy de strijd aan tegen online pesten.

Millie Bobby Brown zit op een bank en houdt een Aura Glow Galaxy Note10 omhoog
Millie Bobby Brown nodigt iedereen uit om mee te doen met een campagne ter gelegenheid van de National Cyber Bullying Awareness maand door positieve energie op social media te delen met de #SpreadTheLove hashtag.

De beste remedie tegen online pesten of negatieve commentaren? Liefde! Wist je dat wij in ons #TeamGalaxy een rasechte #LoveAmbassador hebben? We zijn dan ook bijzonder fier om ter gelegenheid van de ‘National Cyber Bullying Awareness’-maand de o zo belangrijke boodschap van Millie Bobby Brown te delen. Onze ambitie? Zorgen dat zoveel mogelijk mensen haar voorbeeld volgen: want bewust omgaan met social media – het zogenaamde digitaal burgerschap – dat begint vooral met lief zijn voor elkaar. Hoe jij kan meedoen? Lees snel hoe eenvoudig gezonde cyberbewustzijn-gewoontes zijn… en #SpreadTheLove!

Wees lief voor elkaar

Hoeveel we ook van het internet houden, het kan best een eenzame plek zijn - zelfs voor beroemdheden als Millie uit eigen ervaring. Haar advies? Gebruik social media om mensen een goed gevoel te bezorgen. ‘Je vriend een grappig privébericht sturen of een positieve comment geven op iemands post kost je maar één minuut, terwijl de impact enorm kan zijn! Ik geloof er echt in dat we social media een leukere plek kunnen maken’ benadrukt Millie.

“Je vriend een grappig privébericht sturen of een positieve comment geven op iemands post kost je maar één minuut, terwijl de impact enorm kan zijn.”

Verbeter je digitale welzijn

‘Ik denk zelfs dat het delen van iets simpels zoals een schattige cartoon met een krachtige boodschap over houden van jezelf een simpele reminder voor je volgers kan zijn om een stap terug te doen, diep in te ademen en goed voor jezelf te zorgen,” klinkt het bij Millie. Lief voor anderen zijn, begint natuurlijk wel met self-care. En daarom is balans zo belangrijk: aardig zijn gaat zoveel makkelijker als je ook voor je eigen behoeftes zorgt. Wist je dat je schermtijd op maximaal 30 minuten per dag houden, kan leiden tot een betere mentale gezondheid? Zorg dus voor gezonde grenzen tussen je echte leven en je digitale leven.

Alles met mate

Als je online vrienden maakt of een privébericht stuurt naar een paar van je beste vrienden, dan zullen features zoals Digital Wellbeing op de Galaxy Note10 ervoor zorgen dat je genoeg tijd overhoudt voor zelfzorg.

Vooraanzicht van een Galaxy Note10 met een blauwe S Pen die tegen de rechterkant leunt

Galaxy Note10

Lees de volgende verhalen