Forholdsregler ved brug af Galaxy Z Fold2-enheden

Hvis der vises ridser eller komprimeringsmærker eller buler eller revner på skærmen på din Galaxy Z Fold2, skal du besøge det autoriserede Samsung-servicecenter og kontrollere, om du er berettiget til garanti. Afhængigt af typer af ridser eller skader er service muligvis ikke dækket af garantien, og der kan opstå yderligere omkostninger til service. Se nedenstående forholdsregler for den førende foldbare enhed.

1. Tryk ikke på skærmen eller frontkameraobjektivet med en hård eller skarp genstand, såsom en pen eller din negle. Brug ikke overdreven tryk på den. Vær opmærksom på, at overdreven kraft eller tryk ved brug af værktøjet på hovedskærmen kan resultere i ridser eller skader.

Tryk ikke på skærmen med skarpe genstande.

2. Fjern alle fremmedlegemer fra hovedskærmen. Når du folder enheden, må du ikke placere genstande, såsom kort, mønter eller nøgler, mellem skærmene, da dette kan medføre skade på hovedskærmen. Fold enheden inden du lægger den i eller opbevarer den. Sørg for ikke at opbevare enheden udfoldet, da der er en chance for, at en anden genstand kan ridse eller punktere skærmen.

Anbring ikke genstande

3. Lad ikke væsker eller små partikler trænge ind i enheden. Denne enhed er ikke vand- og støvbestandig

4. Det anbefales, at du ikke fjerner skærmbeskyttelsesfilmen og ikke installerer andre film eller klistermærker, da dette kan medføre beskadigelse af enheden. Ikke-godkendte skærmbeskyttere kan medføre, at sensorerne ikke fungerer korrekt.

5. Din enhed indeholder magneter. Hold en sikker afstand mellem din enhed og genstande, der kan blive påvirket af magneter.

6. Ved trådløs opladning skal du først folde enheden, inden du oplader batteriet, og placere midten af enhedens ryg i midten af den trådløse oplader. Da produktet har en indbygget magnet, og placeringen af den trådløse opladningsspole er forskellig afhængigt af enheden, skal du justere placeringen, så forbindelsen er god som vist nedenfor. Ellers oplades enheden muligvis ikke ordentligt eller kan blive overophedet. Hvis du placerer det i en anden position eller orientering end billedet, kan det glide på grund af enhedens hældning og magnetiske kraft.

I midten af den trådløse oplader