Hvordan findes og kopieres filer på en Galaxy-enhed

Få mere plads på din Galaxy-enhed ved at hurtigt og nemt at fjerne flere ens filer.

Visning af Galaxy-enhed med filer valgt og filikon

Hvordan analyseres hukommelsen for at finde og slette flere ens filer

Visning af ikonet for mine filer fremhævet Visning af ikonet for mine filer fremhævet

Trin 1. Gå ind på "Mine filer".

Visning af mine filer med analyse af lager fremhævet Visning af mine filer med analyse af lager fremhævet

Trin 2. Tryk på "Analysér lager".

Visning af indstillingerne for analysering af hukommelsen med fremhævelse af Duplikerede filer. Visning af indstillingerne for analysering af hukommelsen med fremhævelse af Duplikerede filer.

Trin 3. Tryk på "Duplikerede filer".

Visning af flere ens filer med filerne og slette-knappen fremhævet Visning af flere ens filer med filerne og slette-knappen fremhævet

Trin 4. Tryk for at vælge filer, og tryk på "Slet" for at slette.

Bemærk: Vær forsigtig! Hvis du sletter alle filerne, når du har gennemgået dem, slettes også de originale filer.