Hva er Samsung Flow, og hvordan brukes det?

Samsung Flow leverer en sømløs, sikker og tilkoblet opplevelse mellom smarttelefonen din og nettbrettet eller PC-en. Du kan ganske enkelt flytte dokumenter, få telefonens varsler på PC-en eller nettbrettet og se innholdet av smarttelefonen din på en større skjerm.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hovedfunksjonene til Samsung Flow

• Sikker tilgang med Galaxy-enheter: Samsung Flow lar deg på sikkert vis få tilgang til datamaskinen din.
  • Smart View: Del telefonskjermen på nettbrett-PC via Samsung Flow «Smart View»
  • Overføring: Lar innhold og aktiviteter bli overført til en annen enhet.
  • Varselsynkronisering: Du kan sjekke varsler fra smarttelefonen på nettbrett/PC og svare direkte på meldinger.
  • Auto Hotspot Link: Aktiver lett ditt mobilhotspot.

Slik kobler du smarttelefonen din sammen med nettbrettet/PC-en

Trinn 1. Start Samsung Flow-appen på telefonen din og nettbrettet/PC-en.

Trinn 2. Velg telefonen din på listen.

Trinn 3. Bekreft passordet på begge enhetene.

Trinn 4. Oppsettet av Samsung Flow er fullført.

Slik kobler du sammen ved bruk av Samsung Flow

Merknad:

• Hvis smarttelefonen din ikke vises på listen, så sjekk om du har den nyeste versjonen av Samsung Flow.
  • Følgende enheter støtter Samsung Flow: Windows 10 OS for PC / Android OS ver. 6.0 for nettbrett / Android Marshmallow OS for telefon.

Visse app-varsler vil du se på PC-en eller nettbrettet, mens andre er du ikke så interessert i. Varsler for visse meldingsapper og andre apper kan komme som push-meldinger på PC-en eller nettbrettet. I så fall kan du administrere hvilke apper Samsung Flow skal sende push-meldinger fra, som beskrevet nedenfor.

Trinn 1. Åpne Samsung Flow-appen på telefonen din.

Trinn 2. Trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker) > Innstillinger > Administrer varsler.

Slik justerer du varsler

Trinn 3. Trykk på bryteren ved siden av appene du vil at Samsung Flow skal motta varsler fra.

Merknad: Hvis varselet ikke er fra en meldingsapp, må du bruke telefonen din til å åpne eller interagere med det.

Speil telefonskjermen til PC-en din eller nettbrettet ditt ved bruk av Smart View når du leser alle dokumentene dine. Du kan ta enkle skritt for å få en større skjermvisning. Når de er koblet sammen, vil alle handlinger utført på denne skjermen også dukke opp på telefonen din.

Trinn 1. Sørg for at telefonen din og den andre enheten er koblet sammen.

Trinn 2. På PC-en eller nettbrettet åpner du Samsung Flow og velger Smart View-ikonet.

Trinn 3. Telefonens skjerm vil bli vist i et annet vindu.

Her er de andre tingene du kan gjøre mens Smart View er aktivert i Samsung Flow.

• Ikke forstyrr: Minimer alarmer og varsler, og nyt at du får færre distraksjoner.
  • Roter: Snu telefonskjermen til landskap eller portrett for lettere visning.
  • Fullskjerm: Åpne Smart View-vinduet til fullskjermvisning på PC-en eller nettbrettet.
  • Telefonskjerm på/av: Slåtelefonskjermen din på eller av.
  • Skjermdump: Ta en skjermdump av telefonskjermen din
  • Oppløsning: Endre skjermoppløsningen på den viste telefonen.
  • Favoritter: Legg til opptil 8 favorittapper for hurtig tilgang i Smart View.

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.