Slik administrerer du anrop når flere Bluetooth-enheter er tilkoblet

Galaxy-telefonen din kan pares med flere enheter samtidig. Du kan velge hvilken av dine tilkoblede enheter som har prioritet over de andre og veksle mellom dine parede enheter for å bruke dem til visse oppgaver. Lær nedenfor hvordan du administrerer et innkommende anrop, lyd med mer med flere enheter koblet til telefonen din via Bluetooth.

Bilde av en Galaxy Watch, en S22 smarttelefon og Galaxy Buds.

Med flere enheter tilkoblet telefonen din via Bluetooth, blir den sist tilkoblede enheten standardvalget til å besvare anrop.

Du kan imidlertid veksle mellom dine tilkoblede enheter under en samtale, mellom hodetelefonene, Galaxy Watch med mer.

Anropsskjerm på en smarttelefon med Bluetooth-ikonet uthevet Anropsskjerm på en smarttelefon med Bluetooth-ikonet uthevet

Under et anrop trykker du på Bluetooth-ikonet.

Bilde av anropsskjermen på en smarttelefon med Bluetooth-ikonet deaktivert. Bilde av anropsskjermen på en smarttelefon med Bluetooth-ikonet deaktivert.

Nå er Bluetooth-alternativet deaktivert, og du hører lyden via telefonen din.

Bemerk: Bluetooth-funksjonen blir aktivert på nytt når anropet avsluttes.

Bilde av anropsskjermen på en smarttelefon med pil under Bluetooth-ikonet uthevet. Bilde av anropsskjermen på en smarttelefon med pil under Bluetooth-ikonet uthevet.

Trinn 1. Trykk på høyrepilen under Bluetooth-ikonet.

Bilde av sprettoppmenyen “Velg Bluetooth-enhet” på en smarttelefon med alternativet “Galaxy Buds2” uthevet. Bilde av sprettoppmenyen “Velg Bluetooth-enhet” på en smarttelefon med alternativet “Galaxy Buds2” uthevet.

Trinn 2. Trykk på enheten du vil bytte til.

Hvis telefonen din er paret med flere Bluetooth-enheter, kan du motta anrop fra disse enhetene, ikke bare fra telefonen din.

1 Via bilen din:
Eksempelbilde på hvordan du besvarer et innkommende anrop i bilen med svarknappen uthevet.

Trykksvarknappen.

2 Via Bluetooth-hodetelefonene dine:
Eksempelbilde på en øreplugg med en finger som dobbelttrykker på handlingsknappen.

Dobbelttrykkhandlingsknappen på hodetelefonene dine.

3 Via din Galaxy-telefon:
Bilde av et innkommende anrop i en S22 smarttelefon med en trykk-og-sveip-til-høyre-bevegelse på svarknappen.

Trykksvarknappen og sveip til høyre.

4 Via din Galaxy Watch:
Bilde av et innkommende anrop i en Galaxy Watch med en trykk-og-sveip-til-opp-bevegelse på svarknappen.

Trykk svarknappen og sveip opp.