Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

SM-A530F/DS (SM-A530F/DS)

Processor
  • Processor hastighet 2,2 GHz, 1,6 GHz
  • Processor typ Octa-core
Skärm
  • Storlek (huvudskärm) 142,0 mm (5,6" full rectangle) / 140,2 mm (5,5" rounded corners)
  • Upplösning (huvudskärm) 2220 x 1080 (FHD+)
  • Teknik (huvudskärm) Super AMOLED
  • Färgdjup (huvudskärm) 16 M
Kamera
  • Huvudkamera - upplösning 16.0 MP
  • Huvudkamera - F nummer F1.7
  • Huvudkamera - autofokus Ja
  • Huvudkamera - OIS Nej
  • Frontkamera - upplösning 16.0 MP + 8.0 MP
  • Frontkamera - F nummer F1.9, F1.9
  • Frontkamera - autofokus Nej
  • Frontkamera - OIS Nej
  • Huvudkamera - blixt Ja
  • Frontkamera - blixt Nej
  • Videoinspelningsupplösning FHD (1920 x 1080) @30fps
Minne
  • RAM Storlek (GB) 4
  • Internt minne (GB) 32 GB
  • Tillgängligt minne* (GB) 22,7 GB
  • Stöd för externt minne MicroSD (Upp till 512 GB)
Nätverk/mobilnät
  • Antal SIM Dual SIM
  • SIM-storlek Nano-SIM (4FF)
  • Typ av SIM-kortshållare SIM 1 + SIM 2 + MicroSD
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS 1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B4 (AWS), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B13 (700), B17 (700), B18 (800), B19 (800), B20 (800), B26 (850), B28 (700), B66 (AWS-3)
  • 4G TDD LTE B38 (2600), B40 (2300), B41 (2500)
Anslutningar
  • ANT+ Ja
  • USB Interface USB Type-C
  • USB-version USB 2.0
  • Positioneringsteknik GPS, Glonass, Beidou
  • Hörlursutgång 3,5 mm stereo
  • MHL Nej
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct Ja
  • Bluetooth-version Bluetooth v5.0 (LE upp till 2 Mbps)
  • NFC Ja
  • PC Sync. Smart Switch (PC-version)
OS
Android
Allmän information
  • Formfaktor Pekskärm
Sensorer
Accelerometer, Barometer, Fingeravtrycksläsare, Gyrosensor, Geo-magnetisk sensor, Hall-sensor, RGB-ljussensor, Närhetssensor
Fysiska specifikationer
  • Dimensioner (H x B x D, mm) 149,2 x 70,6 x 8,4
  • Vikt (g) 172
Batteri
  • Surftid (3G) (timmar) Upp till 12
  • Surftid (LTE) (timmar) Upp till 14
  • Surftid (Wi-Fi) (timmar) Upp till 15
  • Videouppspelningstid (timmar) Upp till 17
  • Standard batterikapacitet (mAh) 3000
  • Utbytbart Nej
  • Ljuduppspelningstid (timmar) Upp till 43
  • Ljuduppspelningstid (Timmar, Always On Display av) Upp till 64
  • Samtalstid (3G WCDMA) (timmar) Upp till 19
Ljud och video
  • Videouppspelningsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videouppspelningsupplösning UHD 4K (3840 x 2160) vid 30 fps
  • Ljuduppspelningsformat MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Tjänster och appar
  • Stöd för Gear Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear VR med Controller, Gear 360 (2017)
  • S-Voice Ja
  • Mobile TV Nej

Användbara Länkar

Andra programverktyg och tjänster

• Samsung Kies

Samsung Kies ansluter din mobiltelefon till datorn och gör det enkelt att synkronisera data mellan enheterna och hitta nya program.

• Samsung Dive

Skydda din personliga information och hitta din borttappade eller stulna telefon. Med Samsung Dive kan du fjärrstyra och spåra din mobil.

• Samsung SideSync 3.0

En bättre lösning att sammakoppla din PC och mobil.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kopplar datorn.

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.