Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

Galaxy Note 4 (SM-N910F)

Processor
  • Processor hastighet 2,7 GHz
  • Processor typ Quad-core
Skärm
  • Storlek (huvudskärm) 5,7" (143,9 mm)
  • Upplösning (huvudskärm) 2560 x 1440 (Quad HD)
  • Teknik (huvudskärm) Super AMOLED
  • Färgdjup (huvudskärm) 16 M
  • Storlek (andraskärm) -
  • Stöd för S Pen Ja
Kamera
  • Huvudkamera - upplösning CMOS 16,0 MP
  • Huvudkamera - autofokus Ja
  • Frontkamera - upplösning CMOS 3,7 MP
  • Huvudkamera - blixt Ja
  • Videoinspelningsupplösning UHD 4K (3840 x 2160) vid 30 fps
Minne
  • RAM (GB) 3 GB
  • Tillgängligt minne* (GB) 24.4 GB
  • Stöd för externt minne MicroSD (upp till 128 GB)
Nätverk/mobilnät
  • Multi-SIM Enkel SIM
  • SIM-storlek Mikro-SIM (3FF)
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS 1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B17 (700), B20 (800)
Anslutningar
  • ANT+ Ja
  • USB-version USB 2.0
  • Positioneringsteknik GPS, Glonass, Beidou
  • Hörlursutgång 3,5 mm stereo
  • MHL Ja
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5GHz, VHT80 MIMO
  • Wi-Fi Direct Ja
  • DLNA-stöd Nej
  • Bluetooth-version Bluetooth v 4.1
  • NFC Ja
  • Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP
  • PC Sync. KIES
OS
Android
Allmän information
  • Formfaktor Pekskärm
Sensorer
Accelerometer, Barometer, Fingeravtrycksläsare, Gyrosensor, Geo-magnetisk sensor, Gestsensor, Hall-sensor, Pulsmätare, Närhetssensor, RGB-sensor, UV-sensor
Fysiska specifikationer
  • Dimensioner (H x B x D, mm) 153.5 x 78.6 x 8.5
  • Vikt (g) 176
Batteri
  • Surftid (3G) (timmar) Upp till 10
  • Surftid (LTE) (timmar) Upp till 11
  • Surftid (Wi-Fi) (timmar) Upp till 12
  • Videouppspelningstid (timmar) Upp till 14
  • Standard batterikapacitet (mAh) 3220
  • Ljuduppspelningstid (timmar) Upp till 82
  • Samtalstid (3G WCDMA) (timmar) Upp till 20
Ljud och video
  • Videouppspelningsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videouppspelningsupplösning UHD 4K (3840 x 2160) vid 30 fps
  • Ljuduppspelningsformat MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Tjänster och appar
  • Stöd för Wearables Gear Circle (Manager support), Gear Fit, Gear, Gear VR
  • S-Voice Ja
  • Mobile TV Nej

Användbara Länkar

Andra programverktyg och tjänster

• Samsung Kies

Samsung Kies ansluter din mobiltelefon till datorn och gör det enkelt att synkronisera data mellan enheterna och hitta nya program.

• Samsung Dive

Skydda din personliga information och hitta din borttappade eller stulna telefon. Med Samsung Dive kan du fjärrstyra och spåra din mobil.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kopplar datorn.

• Samsung Members

Appen Samsung Members hjälper dig ta nästa steg med dina Samsung-produkter

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support