Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

Galaxy Note 4 (SM-N910F)

Processor
  • Processor hastighet 2,7 GHz
  • Processor typ Quad-core
Skärm
  • Storlek (huvudskärm) 5,7" (143,9 mm)
  • Upplösning (huvudskärm) 2560 x 1440 (Quad HD)
  • Teknik (huvudskärm) Super AMOLED
  • Färgdjup (huvudskärm) 16 M
  • Storlek (andraskärm) -
  • Stöd för S Pen Ja
Kamera
  • Huvudkamera - upplösning CMOS 16,0 MP
  • Huvudkamera - autofokus Ja
  • Frontkamera - upplösning CMOS 3,7 MP
  • Huvudkamera - blixt Ja
  • Videoinspelningsupplösning UHD 4K (3840 x 2160) vid 30 fps
Minne
  • RAM (GB) 3 GB
  • Tillgängligt minne* (GB) 24.4 GB
  • Stöd för externt minne MicroSD (upp till 128 GB)
Nätverk/mobilnät
  • Multi-SIM Enkel SIM
  • SIM-storlek Mikro-SIM (3FF)
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS 1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B17 (700), B20 (800)
Anslutningar
  • ANT+ Ja
  • USB-version USB 2.0
  • Positioneringsteknik GPS, Glonass, Beidou
  • Hörlursutgång 3,5 mm stereo
  • MHL Ja
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5GHz, VHT80 MIMO
  • Wi-Fi Direct Ja
  • DLNA-stöd Nej
  • Bluetooth-version Bluetooth v 4.1
  • NFC Ja
  • Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP
  • PC Sync. KIES
OS
Android
Allmän information
  • Formfaktor Pekskärm
Sensorer
Accelerometer, Barometer, Fingeravtrycksläsare, Gyrosensor, Geo-magnetisk sensor, Gestsensor, Hall-sensor, Pulsmätare, Närhetssensor, RGB-sensor, UV-sensor
Fysiska specifikationer
  • Dimensioner (H x B x D, mm) 153.5 x 78.6 x 8.5
  • Vikt (g) 176
Batteri
  • Surftid (3G) (timmar) Upp till 10
  • Surftid (LTE) (timmar) Upp till 11
  • Surftid (Wi-Fi) (timmar) Upp till 12
  • Videouppspelningstid (timmar) Upp till 14
  • Standard batterikapacitet (mAh) 3220
  • Ljuduppspelningstid (timmar) Upp till 82
  • Samtalstid (3G WCDMA) (timmar) Upp till 20
Ljud och video
  • Videouppspelningsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videouppspelningsupplösning UHD 4K (3840 x 2160) vid 30 fps
  • Ljuduppspelningsformat MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Tjänster och appar
  • Stöd för Wearables Gear Circle (Manager support), Gear Fit, Gear, Gear VR
  • S-Voice Ja
  • Mobile TV Nej

Användbara Länkar

Andra programverktyg och tjänster

• Samsung Kies

Samsung Kies ansluter din mobiltelefon till datorn och gör det enkelt att synkronisera data mellan enheterna och hitta nya program.

• Samsung Dive

Skydda din personliga information och hitta din borttappade eller stulna telefon. Med Samsung Dive kan du fjärrstyra och spåra din mobil.

• Samsung SideSync 3.0

En bättre lösning att sammakoppla din PC och mobil.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kopplar datorn.

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.