Galaxy S10 Lite

*Afbeelding gesimuleerd.

 • Smoother video without the shake, even in low light
  Super Steady camera
 • 4,500mAh (typical) battery - power to last 2-day
  2-day battery
 • Super Fast Charging – 30 min. to last all day
  Super Fast Charging

Schitterende kleuren bij iedere blik

De S10 Lite ziet er met zijn Magical Prism-kleuren telkens weer schitterend uit. Het elegante 3D Glasstic-ontwerp komt in drie uitvoeringen: Prism Black, Prism White en Prism Blue. Dankzij de vloeiende vormgeving heeft de S10 Lite een ergonomische grip en is hij niet alleen een lust voor het oog, maar ligt hij ook gemakkelijk in de hand.

*De daadwerkelijke kleur kan afwijken van de afbeelding omwille van de belichting. Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land of provider.

Een ononderbroken blik op je wereld

Het Infinity-O-Display van de S10 Lite biedt je maximale ruimte om te spelen op een 6,7'' Full HD+ Super AMOLED Plus scherm.¹²³ Het edge-to-edge scherm heeft een geïntegreerde nabijheidssensor, lichtsensor en een On-Screen Fingerprint Scanner. Nu kun je meer zien en doen wat je leuk vindt, zonder onderbrekingen.

1. Het Infinity Display is een vrijwel randloos, full-frontal, edge-to-edge glazen scherm. 2. Diagonaal gemeten is de schermafmeting 6,7'' als een volledige rechthoek en 6,6'' als je rekening houdt met de afgeronde hoeken. Het eigenlijke weergavegebied is kleiner omwille van de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing. 3. Het Super AMOLED Plus Display heeft een ergonomisch ontwerp met een dun en licht schermpaneel dankzij flexibele OLED-technologie.

Ga voor een volledig nieuwe kijkervaring met heldere en levendige kleuren

Op de S10 Lite zie je verrassend rijke kleuren en contrasten precies zoals die zijn vastgelegd met HDR10+. Of je nu buiten in de zon staat of binnen, de S10 Lite biedt een levensechte bioscoopervaring.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

Vloeiende video's zonder haperende beelden, zelfs met weinig licht

Super Steady OIS biedt een bredere correctiehoek en staat garant voor een gimbalachtige stabiliteit en UHD-kwaliteit van je live video's, zelfs bij weinig licht. Tijdens de snelste actiescènes schakel je over op Super Steady Mode voor vloeiende strakke videobeelden van zodra je op opnemen drukt.

Vloeiende video's zonder haperende beelden, zelfs met weinig licht Vloeiende video's zonder haperende beelden, zelfs met weinig licht

4.500mAh batterij - gaat 2 dagen mee

De 4.500mAh All-day Battery van de S10 Lite is niet alleen krachtig, maar ook nog eens intelligent.¹ Op basis van je dagelijkse gebruikspatroon optimaliseert hij het energieverbruik en sluit hij de apps die je niet vaak gebruikt. Nu kun je vandaag én morgen de hele dag je gang gaan zonder je zorgen te maken over de capaciteit van je batterij.²

1. Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest volgens de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 4.370mAh. De eigenlijke levensduur van de batterij kan verschillen afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren. 2. Geschat op basis van het gebruiksprofiel van een gemiddelde/typische gebruiker met een volledig opgeladen toestel. Onafhankelijk getest door Strategy Analytics tussen 26-11-2019 en 04-12-2019 in het VK met prerelease-versies van de SM-G770. De eigenlijke levensduur van de batterij verschilt naargelang de netwerkomgeving, de gebruikte functies en apps, het aantal gesprekken en berichten, het aantal keren opladen en verschillende andere factoren.

Super Fast Charging — 30 minuten opladen en hij gaat de hele dag mee

Met Super Fast Charging benut de S10 Lite zijn oplaadtijd optimaal. Zelfs met even snel 30 minuten opladen tijdens je ontbijt of koffiepauze kun je er de rest van de dag weer helemaal tegenaan.*

*Beoordeeld door Samsung. Geschat op basis van de gemiddelde oplaadsnelheid van de prerelease-versie van de Galaxy S10 Lite waarbij gebruik is gemaakt van de meegeleverde oplader in combinatie met het gebruiksprofiel van een gemiddelde/typische gebruiker. Feitelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

Sneller multitasken dankzij geavanceerde processor

De S10 combineert een snelle processor met een ruime opslagcapaciteit voor een soepele en responsieve multitaskervaring. De S10 Lite beschikt over een ruim RAM-geheugen van 6 GB en 8 GB en 128 GB interne opslagcapaciteit, dat je zelfs kunt uitbreiden naar 1 TB voor de opslagcapaciteit van een laptop, maar dan zonder de laptop.¹²³

1. RAM en interne geheugencapaciteit kunnen verschillen per land. 2. MicroSD-kaart apart verkrijgbaar. 3. Eigenlijke opslagruimte kan verschillen afhankelijk van vooraf geïnstalleerde software.

Game Booster voor een supersoepele game-ervaring

Met Game Booster presteer je beter dan ooit. Via de intuïtieve interface beheer je gemakkelijk de belangrijkste instellingen, zodat je optimaal kunt gamen zonder afleiding. Game Booster optimaliseert op basis van je gebruikspatroon temperatuur, batterij en geheugen en geeft je een totaal nieuwe game-ervaring.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

Geniet van een naadloze connected lifestyle

De Link to Windows-app verbindt je S10 Lite met je Windows 10-laptop. Nu kun je rechtstreeks vanaf je laptop sms'jes versturen, door foto's bladeren, berichten ontvangen en zelfs mobiele apps gebruiken.¹²³

1. Beschikbaarheid kan verschillen per land of provider. 2. Compatibiliteit en beschikbaarheid van functies en kenmerken kunnen verschillen per app. 3. Om je telefoon met je pc te verbinden activeer je ''Link to Windows'' en gebruik je de ''Your Phone''-app op je pc. Op pc's met Windows 10, versie oktober 2018 of nieuwer, is ''Your Phone'' vooraf geïnstalleerd, en de app is te downloaden voor Windows 10, versie april 2018 of nieuwer. Een Microsoft-account is vereist.

Met Bixby haal je meer uit je dag

De intelligente assistent Bixby reageert op je stem. Vereenvoudig je taken met Quick Commands en wijs een trefwoord of zin toe aan een groep acties.¹ Gebruik je camera om hele zinnen uit een vreemde taal te vertalen via de vernieuwde Bixby Vision.²

1. De beschikbaarheid van services kan per land of toestel verschillen; Bixby herkent geselecteerde talen en bepaalde dialecten; de beschikbaarheid van de functies en contentaanbieders van Bixby kan per land of taal verschillen; voor volledige Bixby-functionaliteit is een dataverbinding/Wi-Fi vereist. 2. De beschikbaarheid van services kan per land of toestel verschillen; de gebruikersinterface kan per toestel verschillen en veranderen; de beschikbaarheid van Bixby Vision-functies en -contentaanbieders kan per land verschillen; alle informatie, content, beelden en try-on-resultaten zijn verstrekt door derden en zijn mogelijk niet juist of up-to-date.

Samsung Knox houdt je telefoon uit de gevarenzone dankzij een meerlaagse beveiliging

Je privégegevens zijn met het meerlaagse Knox-beveiligingsplatform in combinatie met de hardware beveiligd tegen malware en kwaadaardige aanvallen.

Specificaties

 • Processor 2.8GHz, 2.4GHz, 1,7 GHz
 • Formaat (Main_Display) 169.5mm (6.7" volledige rechthoek) / 167.1mm (6.6" afgeronde hoeken)
 • Resolutie achter (Meerdere) 48.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP
 • Geheugen (GB) 128 GB *
 • Gewicht (g) 186

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (Android 13)
  NEDERLANDS
 • User Manual (Android 13)
  ENGELS
 • User Manual (Android 13)
  FRANS
 • User Manual (Android 13)
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Garantie & reparatie

Klantenservice

Klantenservice

* Diagonaal gemeten, de schermgrootte is 6,7'' als een volledige rechthoek en 6,6'' met inachtneming van de afgeronde hoeken. Het eigenlijke te bekijken gebied is kleiner door de afgeronde hoeken en het cameragat.

* Het gebruikersgeheugen is minder dan het totale geheugen als gevolg van opslag van het besturingssysteem en de software om functies te bedienen. Het feitelijke gebruikersgeheugen is afhankelijk van de provider en kan veranderen na software-upgrades.

* De batterij gebruikstijd is gebaseerd op onze eigen laboratorium metingen, en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals apparaatinstellingen, gebruikspatronen en werkomstandigheden.

* Netwerk: De bandbreedte die wordt ondersteund door het toestel kan variëren afhankelijk van regio en provider.

* Afmetingen en gewicht kunnen variëren door de configuratie van het toestel en het productieproces.

*Wi-Fi: Wi-Fi connectie (modus) en snelheid kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomgeving.

*Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. Opgegeven (minimum)capaciteit is 4.370mAh. Daadwerkelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

*Alle specificaties en beschrijvingen kunnen verschillen van de daadwerkelijke productspecificaties en -beschrijvingen. De beelden op het scherm zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Alle functionaliteiten, de beschikbaarheid, features, specificaties, GUI en andere productinformatie die beschreven worden, kunnen te allen tijde gewijzigd worden zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.