Hvad du skal gøre, hvis din mikrofon eller højttaler ikke fungerer korrekt

Hvis du ikke er i stand til at høre den anden persons stemme gennem mikrofonen eller højttaleren på din Galaxy-telefon, er der et par ting, som kan hjælpe.

En smartphone, der viser et opkald med lydbølgebaggrund.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Du kan opdatere din enheds software med følgende trin:

1 Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.
2 Tryk på Download og installer.
3 Følg instruktionerne på skærmen.

Se efter forhindringer for din mikrofon eller højttaler

Sørg for, at intet dækker mikrofonen eller højttaleren på din telefon. En dårligt placeret skærmbeskytter eller et etui er en af de mest almindelige årsager til lydforvrængning under opkald.

Enhed, der viser placeringen af smartphone-højttaleren.

Имајте предвид дека: Локацијата на микрофонот и звучникот може да се разликува зависно од уредот.

Hvis du ikke kan høre personen i den anden ende, så prøv at indstille lydstyrken til maksimum.

Trin 1. Tryk på lydstyrke-knappen, der er placeret på højre side af enheden. Trin 1. Tryk på lydstyrke-knappen, der er placeret på højre side af enheden.

Trin 1. Tryk på lydstyrke-knappen på siden af enheden.

Trin 2. Skærmbillede af ikonet for øget lydstyrke, hvilket er effekten af at trykke på den øverste knap. Trin 2. Skærmbillede af ikonet for øget lydstyrke, hvilket er effekten af at trykke på den øverste knap.

Trin 2. Den øverste knap øger lydstyrken.

Trin 3. Skærmbillede af ikonet for sænket lydstyrke, hvilket er effekten af at trykke på den nederste knap. Trin 3. Skærmbillede af ikonet for sænket lydstyrke, hvilket er effekten af at trykke på den nederste knap.

Trin 3. Den nederste knap sænker lydstyrken.

Bemærk: Opkaldslydstyrken kan kun justeres under et opkald. Hvis du er på din startskærm, vil din ringetonelydstyrke blive justeret.

Genstart din enhed, og test den derefter igen:

1 Stryg ned fra toppen af din telefons skærm for at åbne panelet "Hurtige indstillinger".
2 Tryk på "Strøm-ikonet", og vælg derefter "Genstart".

Hvis problemet fortsætter, skal du fortsætte til næste trin nedenfor.

Visse downloadede apps kan få din telefon eller tablet til at fryse eller gå ned. Nogle apps kan endda påvirke kameraets funktionalitet, forårsage lydproblemer og påvirke netværksforbindelsen.

Brug af fejlsikret tilstand deaktiverer alle downloadede apps og indlæser kun den originale software, der fulgte med din telefon eller tablet, så du kan afgøre, om problemet er forårsaget af en app eller med telefonen eller tabletten. Følg disse trin for at aktivere det:

1 Stryg ned fra toppen af skærmen for at åbne "Hurtige indstillinger", og tryk på "Tænd/sluk-ikonet".
2 Tryk og hold på "Sluk", indtil ikonet for fejlsikret tilstand vises.
3 Tryk på fejlsikret tilstand, og start din enhed. Hvis du har gået ind i fejlsikret tilstand, vil du se fejlsikret tilstand nederst på skærmen.
4 Tjek, om telefonen stadig har det samme problem.

Hvis problemerne ikke vises, mens du er i fejlsikret tilstand, skyldes problemet en downloadet app, og den app bør afinstalleres.

Bemærk: Hvis problemet er væk i fejlsikret tilstand: En af dine nyligt downloadede apps var sandsynligvis årsagen til problemet. Fortsæt med at afinstallere den app, du downloadede, lige før din telefon eller tablet begyndte at have problemet.

Hvis problemet stadig eksisterer: Downloadede apps er muligvis ikke årsagen til problemet. Du skal muligvis nulstille telefonen til fabriksindstillingerne.

Hvis du bruger Wi-Fi-opkaldsfunktionen, vil den bruge din telefons netværksforbindelse til at foretage et opkald. Et dårligt Wi-Fi-netværk kan påvirke opkaldskvaliteten. Du skal blot slå denne indstilling fra og prøve at ringe igen.

1 Åbn Telefon-appen.
2 Tryk på Flere indstillinger (tre lodrette prikker), og tryk derefter på "Indstillinger".
3 Tryk på "Wi-Fi-opkald", og tryk derefter på kontakten for at slå det fra.

Bemærk: Wi-Fi-opkaldsfunktionen er muligvis ikke tilgængelig på alle udbydere eller enheder.

Hvis du ikke kan høre noget, når du foretager et opkald, er "Slå alle lyde fra" muligvis slået til. Følg disse trin for at deaktivere funktionen:

1 Åbn dine "Hurtige indstillinger", og tryk på "Indstillinger".
2 Tryk på "Tilgængelighed".
3 Tryk på "Høreforbedringer".
4 Brug kontakten ved siden af "Slå alle lyde fra" for at slå den fra.

Bliver din telefon ved med at droppe opkald? Får du en advarsel om manglende SIM-kort efter et opkald? Brug et øjeblik på at tjekke dit SIM-kort.

Trin 1. Sluk for din enhed. Trin 1. Sluk for din enhed.

Trin 1. Sluk din enhed.

Trin 2. Fjern SIM-kortet fra bakken for at inspicere det for beskadigelse. Trin 2. Fjern SIM-kortet fra bakken for at inspicere det for beskadigelse.

Trin 2. Fjern SIM-kortet fra bakken for at inspicere det for beskadigelse eller korrosion.

Trin 3: Hvis det er defekt eller beskadiget, skal du få et nyt SIM-kort fra din udbyder. Trin 3: Hvis det er defekt eller beskadiget, skal du få et nyt SIM-kort fra din udbyder.

Trin 3. Hvis det er defekt eller beskadiget, skal du få et nyt SIM-kort fra din udbyder.

Trin 4: Sørg for, at dit SIM-kort ligger i den mindre udskæring på bakken. Trin 4: Sørg for, at dit SIM-kort ligger i den mindre udskæring på bakken.

Trin 4. Sørg for, at dit SIM-kort ligger i den mindre udskæring på bakken.

Trin 5. Genstart, enheden og test igen. Trin 5. Genstart, enheden og test igen.

Trin 5. Når du har indsat den forsigtigt, skal du genstarte enheden og teste igen.

Hvis ovenstående metoder ikke virker, kan du nulstille din enhed til fabriksindstillingerne på samme måde som da du tændte din enhed for første gang. Bemærk, at en nulstilling til fabriksindstillingerne ikke kan fortrydes. Sørg for, at alle dine oplysninger er gemt i en sikkerhedskopi et andet sted, før du forsøger at nulstille din telefon.

1 Gå til "Indstillinger", og tryk derefter på "Generel administration".
2 Tryk på "Nulstil".
3 Tryk på "Nulstil til fabriksindstillingerne".
4 Rul ned på siden, og vælg Nulstil.
5 Vælg "Slet alle".