Hallitse otoksiasi Galaxy S21 -sarjan Director’s view -toiminnolla

Director’s View -toiminnolla voit valita kuvauskulmat ja kuvata kuin ammattilainen. Tallenna videoita useasta kuvakulmasta vaihtamalla kameraa.

Näet jokaisen kameran näkymän pikkukuvasta ja voit vaihtaa näkymää napauttamalla pikkukuvaa kuvatessasi videota.

Usean kameran valmiustila

Ota enemmän irti näkymästä ja kerro parempi tarina videollasi. Luovan elokuvaohjaajan tavoin voit vaihtaa helposti näkymästä toiseen kuvauksen aikana ja käyttää kuvaamiseen sekä etu- että takakameraa.

Kuvatessasi ryhmävideota, joka on tarpeen erityistilanteissa, kuten syntymäpäivillä tai upeassa matkakohteessa, valokuvaajan video voidaan tallentaa samanaikaisesti taustavideon kanssa.

Voit katsella pikkukuvia useista tallennuskulmista käyttämällä ultralaajakulma-, laajakulma- ja teleobjektiivia. Voit vaihtaa valmiustilassa olevaan objektiiviin napauttamalla pikkukuvaa.

Galaxy S21 -kameran Director's View -toiminnon kuvauskulmien pikkukuvat

Huomautus: Sekä etu- että takakameran resoluutio on FHD 30 fps.

Vlogger-tila

Director’s View -toiminnolla voit tallentaa usealla kameran objektiivilla samanaikaisesti ja kaksoistallennus etu- ja takakamerassa lisää vaihtoehtoja, erityisesti vloggaajille. Vlogien kaksoistallennus voi olla mielenkiintoinen kokemus katsojille, jotka hakevat hauskempaa informatiivista tai keskustelunomaista sisältöä.

Kuvaaminen Director’ s View -toiminnolla

Vaihe 1. Avaa Kamera

Vaihe 2. Valitse kuvaustilojen luettelosta LISÄÄ > DIRECTOR’s VIEW.

Galaxy S21 -kameran Director’s View -toiminnon ominaisuudet

① Vaihda näyttötila          ② Etukameran näkymä           ③ Kameran pikkukuva

Vaihe 3. Valitse haluamasi kameran pikkukuva.

Vaihe 4. Jos haluat vaihtaa näyttötilaa, napauta oikean ylänurkan Vaihda näyttötilaa -kuvaketta ja valitse kolmesta näyttötilasta: PIP (kuva kuvassa), jaettu näkymä ja yksi näkymä.

Valitse Galaxy S21 -sarjan Director’s View -toiminnon PIP-näkymä, jaettu näkymä tai yksi näkymä

① PIP-näkymä

② Jaettu näkymä

③ Yksi näkymä

Vaihe 5. Tallenna video napauttamalla Tallenna-painiketta. Voit vaihtaa kameraa kuvauksen aikana napauttamalla pikkukuvaa. Jos pikkukuva on piilossa, saat sen näkyviin Näytä-painikkeella.

Vaihe 6. Lopeta videon tallennus napauttamalla Pysäytä-painiketta.

Lue lisää Galaxy S21 -sarjan kameran toiminnoista Samsungin tuliartikkelista Tutustu Galaxy S21 -sarjan kameran uuden tason kuvaamiseen.