Ole varovainen käyttäessäsi Galaxy Z Flip -laitetta

Galaxy Z Flip on ensimmäinen älypuhelin, jossa on erittäin ohuesta lasista valmistettu taittuva Infinity Flex -näyttö.

Koska tämä laite on valmistettu taittuvasta lasista, sen käytössä on noudatettava erityistä varovaisuutta ja siitä on huolehdittava hyvin, jotta se toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Alla kuvattuja vinkkejä noudattamalla pidät taittuvanäyttöisen laitteesi hyvän näköisenä ja erinomaisessa toimintakunnossa.

Älä paina näyttöä kovalla tai terävällä esineellä

Päänäyttöön ei ole suositeltavaa kohdistaa painetta eikä näyttöä tai etukameran linssiä kannata painaa kovilla tai terävillä esineillä, kuten kynällä tai kynnellä.

Huomaa, että jos päänäyttöön kohdistetaan liikaa voimaa tai painetta jollakin välineellä, sen erittäin ohuen lasin suojakerrokseen voi tulla naarmuja tai vaurioita. Jotta näytön käyttö olisi turvallista, napauta sitä vain kevyesti.

GIF-kuva laitteen painamisesta

Huomautus: Riippuen naarmusta tai vauriosta, korjaaminen ei välttämättä kuulu takuun piiriin ja korjaamisesta voi aiheutua lisäkustannuksia.

Älä avaa laitetta siten, että sormesi on näytön välissä

GIF-kuva laitteen avaamisesta

Jos avaat tai suljet laitteen työntämällä sormesi näytön väliin, näyttö voi naarmuuntua tai mennä rikki.

Laite on suositeltavaa avata ja sulkea pitämällä kiinni sen sivuista.

Poista kaikki vierasesineet näytön välistä

Kun suljet laitteen, älä laita päänäytölle mitään esineitä, kuten luottokortteja, kolikoita tai avaimia. Näyttö voi vaurioitua.

Sulje laite ennen kuin laitat sen laukkuun tai muualle säilöön. Älä säilytä laitetta auki, sillä joku muu esine voi naarmuttaa näyttöä tai rikkoa sen.

Kuva laitteen päänäytölle asetetuista kolikoista ja korteista

Muita vinkkejä, joilla pidät puhelimesi hyvässä kunnossaNapsauta Laajentaaksesi

Pidä laitteesi turvallisen etäisyyden päässä magneettisista esineistä.

Magneettiset esineet, kuten luottokortit, pankkikirjat, kulkukortit, tarkastus- ja maihinnousukortit tai pysäköintiliput, voivat vahingoittua tai joutua epäkuntoon laitteen magneettien vuoksi; älä sijoita laitetta lähelle magneettikenttiä.

Laite voi vaikuttaa myös lääketieteellisiin laitteisiin, kuten sydämentahdistimiin tai rytmihäiriötahdistimiin. Jos käytät jotakin tällaista lääketieteellistä laitetta, pidä puhelimesi turvallisen etäisyyden päässä siitä ja neuvottele lääkärisi kanssa ennen puhelimen käyttöä.

Älä päästä laitteen sisään nesteitä tai pienhiukkasia.

Galaxy Z Flip ei ole veden- tai pölynkestävä.

Kaarevampaa rakennetta on ensimmäisen kerran käytetty Galaxy Z Flip -puhelimen sivuilla laitteen näytön ja ulkopuolen suojaamiseksi pölyltä. Kosketusnäyttö voi joutua toimintahäiriöön kosteissa olosuhteissa tai altistuessaan vedelle.

On suositeltavaa säilyttää olemassa oleva elokuva, koska se suojaa näyttöä.

Älä kiinnitä näytölle mitään tahmeaa, kuten kalvoja tai tarroja.

Päänäytön suojaamiseksi ulkoisilta iskuilta on suositeltavaa käyttää Samsungin hyväksymää näytönsuojaa.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.