Upoznajte se sa nenadmašnim 8K video-prikazom uz Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Kamera više nije samo dodatak na vašem pametnom telefonu. Serija Galaxy S20 je nadogradila postojeće senzore kamere da bi omogućila snimanje 8K video-sadržaja. Takođe možete da snimite delove video-snimka koji sadrže sliku rezolucije 33 miliona piksela. Uz dodatak tehnologije AI (veštačka inteligencija), video-snimak može da se koristi kao akciona kamera.

Kvalitet video-snimka filmskog kvaliteta približava vas realnosti

Uz 16 veću rezoluciju u odnosu na HD (FHD) i 4 puta veću od UHD (4K), 8K video beleži sve detalje koje vidite. Revolucionarni napreci rezolucije omogućavaju da video-snimci izrađeni mobilnim uređajima zadrže veoma oštru rezoluciju čak i na kod veličine bioskopskog ekrana.

slika uređaja S20 koja pokazuje vrste rezolucije

Funkcije snimanja 8K video-snimaka
 

  • Podrška za UHD 8K(7680 x 4320) @24fps
  • Vreme snimanja: Do 5 minuta (Veličina datoteke: 600 MB / 1 minut video-snimka)
  • Kvalitet detaljne slike od preko 33 miliona piksela
  • OIS režim izuzetne stabilnosti
  • Format video zapisa: samo HEVC

1. korak  Otvorite aplikaciju Kamera i dodirnite Podešavanja (gornji meni)
2. korak  Dodirnite Veličina video zapisa zadnje kamere u meniju video. Izaberite 16:9 (8K)

slika uređaja Galaxy S20 koja prikazuje aktivaciju režima 8K video zapisa

8K video snap

Trenuci koje ne želite da propustite nestanu u sekundi. Kada želite da uživate u svim inspirativnim prizorima, 8K video snap je potpuno novi način izrade nepomične fotografije. 8K video zapis pretvara svaki kadar u oštru sliku koju možete prstima da uveličate za nezaboravne kadrove.

Neprikosnovene funkcije kamere serije Galaxy S20 omogućavaju vam da snimite jednu sliku 8K video zapisa kao fotografiju visokog kvaliteta. Ako dodirnete ikonicu Snap dok se reprodukuje 8K video zapis, čuva se kao slika, kao snimak ekrana.

Međutim, poprilično se razlikuje od standardnog snimka ekrana. Snimci ekrana obično narušavaju kvalitet slike, ali ova funkcija obezbeđuje jednostavno izdvajanje uz zadržavanje visoke rezolucije kao da se radi o standardnoj fotografiji.

Napomena: Izdvojena fotografija iz 8K video zapisa koje ste snimili ima rezoluciju 33 MP.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama