Løsninger og Tips

Emne
Indholdstype
Sorter efter : Mere Relevant

Specifikationer

SM-A530F/DS (SM-A530F/DS)

Processor
  • CPU-hastighed 2,2GHz, 1,6 GHz
  • CPU-type Octa-Core
Display
  • Størrelse (hoveddisplay) 142,0 mm (5,6" full rectangle) / 140,2 mm (5,5" rounded corners)
  • Opløsning (hoveddisplay) 2220 x 1080 (FHD+)
  • Teknologi (hoveddisplay) Super AMOLED
  • Farvedybde (hoveddisplay) 16 M
Kamera
  • Hovedkamera - opløsning 16.0 MP
  • Hovedkamera - F nummer F1.7
  • Hovedkamera - autofokus Ja
  • Hovedkamera - OIS Nej
  • Frontkamera - opløsning 16.0 MP + 8.0 MP
  • Frontkamera - F nummer F1.9, F1.9
  • Frontkamera - autofokus Nej
  • Frontkamera - OIS Nej
  • Hovedkamera - blitz Ja
  • Frontkamera - blitz Nej
  • Videooptagelsesopløsning FHD (1920 x 1080) @30fps
Hukommelse
  • RAM_størrelse (GB) 4
  • Intern hukommelse (GB) 32 GB
  • Tilgængelig hukommelse* (GB) 22,7 GB
  • Ekstern hukommelsesunderstøtning MicroSD (Op til 512 GB)
Netværk/Bærer
  • Antal SIM Dual SIM
  • SIM-størrelse Nano-SIM (4FF)
  • SIM-porttype SIM 1 + SIM 2 + MicroSD
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS 1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B4 (AWS), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B13 (700), B17 (700), B18 (800), B19(800), B20 (800), B26 (850), B28 (700), B66(AWS-3)
  • 4G TDD LTE B38 (2600), B40 (2300), B41 (2500)
Opkoblingsmuligheder
  • ANT+ Ja
  • USB Interface USB Type-C
  • USB-version USB 2.0
  • Lokationsteknologi GPS, Glonass, Beidou
  • Ørestik 3,5 mm stereo
  • MHL Nej
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2,4G+5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct Ja
  • Bluetooth-version Bluetooth v5.0 (LE up to 2 Mbps)
  • NFC Ja
  • PC-sync Smart Switch (PC-version)
OS
Android
Generel information
  • Formfaktor Touch skærm
Sensorer
Accelerometer, Barometer, Fingeraftrykslæser, Gyrosensor, Geo-magnetisk sensor, Hall-sensor, RGB-lyssensor, Nærhedssensor
Fysisk specifikation
  • Mål (H × B × D, mm) 149,2 x 70,6 x 8,4
  • Vægt (g) 172
Batteri
  • Internetbrugstid (3G) (timer) Op til 12
  • Internetbrugstid (LTE) (timer) Op til 14
  • Internetbrugstid (Wi-Fi) (timer) Op til 15
  • Videoafspilningstid (timer) Op til 17
  • Standardbatterikapacitet (mAh) 3000
  • Flytbar Nej
  • Lydafspilningstid (timer) Op til 43
  • Lydafspilningstid (timer, Always On Display Off) Op til 64
  • Taletid (3G WCDMA) (timer) Op til 19
Lyd og billede
  • Videoafspilningsformat MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videoafspilningsopløsning UHD 4 K (3840 x 2160) @30fps
  • Lydafspilningsformat MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Tjenester og applikationer
  • Gear Support Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear VR with Controller, Gear 360 (2017)
  • S-Voice Ja
  • Mobilt tv Nej

Nyttige links

andre softwareværktøjer og services

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning