Det skal du gøre, når opkald afbrydes, eller der ikke er noget netværkssignal på din Galaxy-enhed

Hvis dine opkald afbrydes brat, eller der ikke er noget netværkssignal på din Galaxy-enhed, kan det skyldes en enhedsindstilling eller et mobilrelateret problem. Følg vejledningen nedenfor for at inspicere din enheds tilstand.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tjek dine enhedsindstillinger

Enhedsindstillingerne kan hæmme din evne til at foretage eller modtage opkald. Tjek, om Flytilstand er aktiveret, eller om din enhed blokerer opkald fra ukendte eller private numre.

Slå Flytilstand fra

Trin 1. Åbn Indstillinger, og tryk på Forbindelse.

Trin 2. Hvis Flytilstand er slået til, skal du slukke for det og kontrollere, om din forbindelse stabiliserer sig.

slå flytilstand fra

Tjek, om din enhed blokerer ukendte eller private numre

kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 1 kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 1

Trin 1. Åbn Telefon og tryk på Mere (tre prikker i øverste højre hjørne)

kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 2 kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 2

Trin 2. Tryk på Indstillinger.

kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 3 kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 3

Trin 3. Tryk på Bloker numre.

kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 4 kontrol af enhedsblokering af ukendte numre, trin 4

Trin 4. Slå Bloker ukendte/private numre fra, og tjek, om du modtager opkald.

Du skal muligvis nulstille dine netværksindstillinger, hvis dine opkald afbrydes, eller din enhed bliver ved med at miste netværkssignalet.

nulstil netværksindstillingerne, trin 1 nulstil netværksindstillingerne, trin 1

Trin 1. Gå til Indstillinger og tryk på Generel administration.

nulstil netværksindstillingerne, trin 2 nulstil netværksindstillingerne, trin 2

Trin 2. Tryk på Nulstil.

nulstil netværksindstillingerne, trin 3 nulstil netværksindstillingerne, trin 3

Trin 3. Tryk på Nulstil netværksindstillinger.

nulstil netværksindstillingerne, trin 4 nulstil netværksindstillingerne, trin 4

Trin 4. Tjek oplysningerne på skærmen, og tryk på Nulstil indstillinger.

nulstil netværksindstillingerne, trin 5 nulstil netværksindstillingerne, trin 5

Trin 5. Tryk på Nulstil.

Bemærk:

• Bemærk, at nulstilling af netværksindstillingerne også nulstiller Wi-Fi, Bluetooth og andre netværksindstillinger.

Forkerte APN-indstillinger (Access Point Name) kan afbryde netværksforbindelsen. Følg nedenstående trin for at genkonfigurere APN-indstillingerne.

nulstil netværksindstillingerne, trin 1 nulstil netværksindstillingerne, trin 1

Trin 1. Åbn Indstillinger, og tryk på Forbindelse.

nulstil netværksindstillingerne, trin 2 nulstil netværksindstillingerne, trin 2

Trin 2. Tryk på Mobile netværk.

nulstil netværksindstillingerne, trin 3 nulstil netværksindstillingerne, trin 3

Trin 3. Tryk på Adgangspunktnavne.

nulstil netværksindstillingerne, trin 4 nulstil netværksindstillingerne, trin 4

Trin 4. Tryk på Mere (de tre prikker) i øverste højre hjørne, og tryk på Nulstil til standard.

nulstil netværksindstillingerne, trin 5 nulstil netværksindstillingerne, trin 5

Trin 5. Tryk på Nulstil for at genkonfigurere APN-indstillingerne.

Problemet kan opstå, når din enhed er tilsluttet en udbyder, som du ikke er tilmeldt. Følg nedenstående trin for at vælge din udbyder.

nulstil netværksindstillingerne, trin 1 nulstil netværksindstillingerne, trin 1

Trin 1. Åbn Indstillinger, og tryk på Forbindelse.

nulstil netværksindstillingerne, trin 2 nulstil netværksindstillingerne, trin 2

Trin 2. Tryk på Mobile netværk.

nulstil netværksindstillingerne, trin 3 nulstil netværksindstillingerne, trin 3

Trin 3. Tryk på Netværksoperatører.

nulstil netværksindstillingerne, trin 4 nulstil netværksindstillingerne, trin 4

Trin 4. Slå Vælg automatisk fra, og vælg dit mobilselskab.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.