Sådan registrerer du dit produkt i Samsung Members-appen

Få mere at vide om, hvordan du registrerer dit produkt via Samsung Members-appen på din mobilenhed. Du har flere muligheder for at registrere dit produkt: ved hjælp af en QR-kode, via Wi-Fi, med et serienummer eller en stregkode, der indeholder et IMEI-nummer.

Sådan registrerer du dit produkt i Samsung Members-appen Sådan registrerer du dit produkt i Samsung Members-appen

Gå til

• Samsung Members-appen
  • Support
  • Registrer

Du har tre muligheder

1. QR-kode

2. Wi-Fi

3. Manuel indtastning eller stregkode

1.   QR-kode

• Scan

Bemærk: For at bruge denne funktion skal du tillade tilladelser i Indstillinger

• Scan QR-koden på stickeren, som normalt er på siden eller bag på produktet eller emballagen
  • Vælg produkttype
  • Registrer

Bemærk: I nogle tilfælde skal du tilføje nogle produktdetaljer for at fuldføre registreringen

2.    Wi-Fi

• Scan

Bemærk: For at bruge denne funktion skal du tillade tilladelser i Indstillinger

• Dit produkt vises på skærmen
  • Vælg produkttype

3.    Manuel indtastning eller stregkode

• Indtast oplysninger
  • Vælg produkttype
  • Indtast dine produktoplysninger manuelt
  • Eller tryk på stregkodeikonet for at scanne dit produkts stregkode

Bemærk: For at bruge denne funktion skal du tillade tilladelser i Indstillinger

• Registrer

Du kan se dine registrerede produkter i appen

• Support
  • Mine produkter

SAMSUNG