Løsninger og Tips

Emne
Indholdstype
Sorter efter : Mere Relevant

Specifikationer

Galaxy S4 (4G+) (GT-I9506)

Netværk/Bærer
  • Multi-SIM Single-SIM
  • SIM-størrelse Micro SIM (3FF)
  • Infra LTE 4G
  • 2G GSM GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz)
  • 3G UMTS HSPA+ (850/900/1900/2100 MHz)
  • 4G LTE LTE Cat 4 (800/850/900/1800/2100/2600 MHz) * Dependent on market
Opkoblingsmuligheder
  • USB-version USB 2.0
  • Lokationsteknologi AGPS, GLONASS
  • Ørestik 3.5mm Stereo
  • MHL Yes
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct Yes
  • DLNA-support Yes
  • Bluetooth-version Bluetooth v4.0
  • NFC Yes
  • Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP, SPP
  • PC-sync KIES
OS
Android
Display
  • Teknologi (hoveddisplay) Super AMOLED
  • Størrelse (hoveddisplay) 5"
  • Opløsning (hoveddisplay) 1920 x 1080 (FHD)
  • Farvedybde (hoveddisplay) 16M
Processor
  • CPU-hastighed 2.3 GHz
  • CPU-type Quad
Generel information
  • Formfaktor Touch Bar
Hukommelse
  • RAM-størrelse (GB) 2 GB
  • Intern hukommelse (GB) 16 / 32 GB
  • Ekstern hukommelsesunderstøtning MicroSD (Up to 64GB)
Kamera
  • Videooptagelsesopløsning Full HD (1080p)
  • Hovedkamera - opløsning CMOS, 13 MP
  • Frontkamera - opløsning CMOS, 2 MP
  • Hovedkamera - blitz Yes
  • Hovedkamera - autofokus Yes
Sensorer
Accelerometer, Geomagnetic, Gyro, RGB light, Barometer, Proximity, Gesture, Temperature & Humidity, Hall
Fysisk specifikation
  • Mål (H × B × D, mm) 136.6 x 69.8 x 7.9 mm
  • Vægt 130 g
Batteri
  • Internetbrugstid (3G) (timer) Up to 8 Hours
  • Internetbrugstid (LTE) (timer) Up to 8 Hours
  • Internetbrugstid (Wi-Fi) (timer) Up to 10 Hours
  • Videoafspilningstid (timer) Up to 11 Hours
  • Standardbatterikapacitet (mAh) 2600 mAh
  • Flytbar Yes
  • Lydafspilningstid (timer) Up to 62 Hours
  • Standbytid (3G WCDMA) (timer) Up to 370 Hours
  • Standbytid (4G FDD LTE) (timer) Up to 320 Hours
  • Taletid (3G WCDMA) (timer) Up to 17 Hours
Lyd og billede
  • Videoafspilningsformat AVI, WMV, ASF, FLV, MKV, MP4, 3GP, WebM
  • Videoafspilningsopløsning Full HD (1080p)
  • Lydafspilningsformat MP3, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-WB, AMR-NB, OGG, FLAC, WAV, WMA, 3GA, M4A, MIDI, SP-MIDI, XMF, i-Melody
Tjenester og applikationer
  • S-Voice Yes

Nyttige links

andre softwareværktøjer og services

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning