Hopp til innhold

Hopp til tilgjengelig hjelp

Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Se mer
Open Galaxy S5 Key Visual

Nyttig programvare for mobiltelefoner

Bildet av nyttig programvare for mobiltelefoner viser en Samsung smarttelefon og nettbrett.

Få det meste ut av din
mobiltelefon

Finn programvareoppdateringer, apper og nyheter
for din mobiltelefon. Pluss, lær om hvordan du kan
dele musikk, videoer og bilder mellom telefonen
og andreenheter, som for eksempel datamaskinen
og TV-apparatet.

Nyheter om Samsung-mobiltelefoner

Den beste måten å holde seg oppdatert når det gjelder produktlanseringer, programvareoppdateringer og annen informasjon om Samsung Mobile Les mer

Samsungs fjernopplåsing av skjerm

Samsung Kies

Bildet viser Samsung Kies som lar deg enkelt synkronisere data mellom din mobiltelefon og PC.

Programvareoppgradering via KIES

Bildet viser Samsung Kies, som du kan oppgradere programvare med

Samsung Smart Switch

smart switch

Android-oppdateringer

android updates

Samsung SideSync 3.0

Bildet viser Sidesync

Programvareoppgradering via FOTA

Bildet viser Samsung FOTA, som du kan oppdatere smarttelefonens fastvare med trådløst

S Note

Bildet viser S Note

Windows Phone 7

Bildet til Windows Phone 7

Samsung Dive

Bildet viser Samsung Dive som lar deg styre mobilen eksternt, slik at du kan beskytte personlige data og spore opp telefonen om den skulle komme bort.

Samsung-programmer

Bildet viser Samsung Apps der du kan finne og laste ned apper, deriblant spill, nyheter, oppslagsverk, sosiale nettverk, karttjenester og mye mer.

Samsung KiesCast

Bildet viser Samsung KiesCast som er en podcast-app til Samsungs smarttelefoner