Samsung Smart Control

Home > Samsung Televisie > Samsung Smart Control

Samsung curved smart TV walvis

De Samsung Smart Control is de perfecte aanvulling op jouw slimme Smart TV van Samsung. De Smart Control is geen gewone afstandsbediening, maar een apparaat dat speciaal voor het gebruik met de allernieuwste Smart TV is ontwikkeld. Het is misschien even oefenen, maar daarna wil je niet anders meer.

Met Samsung Smart Control beleef je een betere entertainment-ervaring. De afstandsbediening is voorzien van een touchpad met een hoge sensitiviteit en bewegingsherkenning. Beide zorgen voor een vingervlugge bediening van de Smart Hub-cursor op je nieuwe Smart TV . Geen moeizaam geklik door menu's, maar richten en gaan!

Smart Control

De Smart Control van Samsung is speciaal geoptimaliseerd voor het besturingssysteem van onze nieuwste Smart TV; Tizen. Het idee achter deze revolutionaire afstandsbediening is simpel. Het moest simpelweg de enige afstandsbediening zijn die je nodig hebt om al je content in de huiskamer te bekijken.

Maar Samsung Smart Control is meer dan een universele afstandsbediening. Het apparaat stelt zelf vast welke apparaten met je Samsung televisie zijn verbonden en maakt alle functies in één apparaat beschikbaar. Je bedient dus met hetzelfde gemak je spelconsole of je Blu-rayspeler .

Slim, zelfs als-ie er niet is

Zelfs als je je Smart Control even niet kunt vinden, kun je toch gemakkelijk door het menu op je TV navigeren met Voice Interaction op je afstandsbediening. Vertel je smart-tv naar welk YouTube-filmpje je zoekt of welke vakantiefoto's je nog eens wilt bekijken.

De Samsung Smart Control doet meer dan je ooit van een afstandsbediening had verwacht.